• Újszülött
AVIRAA Műanyag Cső Squeezer Fogkrém Adagoló Jogosultja Rolling Fürdőszoba Kivonat Tervező Dolgokat Fürdőszoba Otthon (Szín : Piros)

AVIRAA Műanyag Cső Squeezer Fogkrém Adagoló Jogosultja Rolling Fürdőszoba Kivonat Tervező Dolgokat Fürdőszoba Otthon (Szín : Piros)

HUF 3076.20
Készleten

Elérhetőség

❤ Gazdaságilag pack fogkrémet fogkrém csövek tartani a fogkrém, fogkefe, valamint száraz, tiszta ◆REMEK MINŐSÉGŰ FOGKRÉM TUBUS SQUEEZERS : Minden fogkrém squeezer készült tartós, kiváló minőségű ABS anyag, nem mérgező, íztelen, szagtalan, könnyű. ◆TÖBBCÉLÚ CSŐ SQUEEZER tulajdonosa : A stand forgó fogkrém squeezer adagoló célja, hogy szorítsa meg az utolsó cseppig a fogkrém, a tejszín, illetve egyéb folyékony elem, hogy kell facsart ki, vagy alól egy cső. ◆Egyszerűen helyezze be a fogkrémet a rolling tengely, majd forgassa el a kart, nem kell használni az erőt.Kényelmes, könnyű szorítani tejszínt. ◆KOMPAKT, ÚTI-BARÁTSÁGOS, KÖNNYEN LEMONDANAK SQUEEZER : Egyszerű, mint 1-2-3, csak összehangolja a belső nyílásba, a diák a kedvenc fogkrém élvezze fogmosás, majd fogmosás. ❤ Gazdaságilag pack fogkrémet fogkrém csövek tartani a fogkrém, fogkefe, valamint száraz, tiszta. ◆REMEK MINŐSÉGŰ FOGKRÉM TUBUS SQUEEZERS : Minden fogkrém squeezer készült tartós, kiváló minőségű ABS anyag, nem mérgező, íztelen, szagtalan, könnyű. ◆TÖBBCÉLÚ CSŐ SQUEEZER tulajdonosa : A stand forgó fogkrém squeezer adagoló célja, hogy szorítsa meg az utolsó cseppig a fogkrém, a tejszín, illetve egyéb folyékony elem, hogy kell facsart ki, vagy alól egy cső. ◆Egyszerűen helyezze be a fogkrémet a rolling tengely, majd forgassa el a kart, nem kell használni az erőt.Kényelmes, könnyű szorítani tejszínt. ◆KOMPAKT, ÚTI-BARÁTSÁGOS, KÖNNYEN LEMONDANAK SQUEEZER : Egyszerű, mint 1-2-3, csak összehangolja a belső nyílásba, a diák a kedvenc fogkrém élvezze fogmosás, majd fogmosás.Műanyag Cső Squeezer Kivonatok Fogkrém Kenőcsök, Krém Rolling Adagoló Tartó Fürdőszobában Vagy A Konyhában !Akkor használja ezt a squeezer gyógyszer cső,kozmetikai,ragasztók, valamint a fogkrém, krém, kenőcs, make-up, festék, stb Sosem hulladék egy újabb csepp a cső squeezer.véletlenszerű színek lesz sent Size kb : 3 ½ " × 1 ½ "Szája szélesség : 2½".

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked