• Újszülött
Neptten Szatén Párnahuzat a Haj, Bőr. Ránctalanító, Fakulnak. Queen Méretű Párnahuzat sor 2. Szatén Párnán Esetekben a Nők számára.

Neptten Szatén Párnahuzat a Haj, Bőr. Ránctalanító, Fakulnak. Queen Méretű Párnahuzat sor 2. Szatén Párnán Esetekben a Nők számára.

HUF 1169.10
Készleten

Elérhetőség

PRÉMIUM MINŐSÉG : a Szatén Párnahuzat sor 2 Királynő mérete 20x30. Készült 100% Poliészter.Erős, tartós, mint a hagyományos selyem párnák.Mi, hogy az a kényelem, a luxus anélkül, hogy a költségek.Accessorize a luxus kabin luxus párna burkolatok.Szatén már bizonyított az évek során, hogy a legjobb anyagok a legjobb minőségű alvás következetesen.Párna, takaró királynő, ha minőséget akar aludni.Virágos párna esetekben, szatén párnán kiterjed az általános.SZÉPSÉG ALUDNI : Nem csak ez az anyag hipoallergén, azt is megakadályozza, hogy a bőrirritáció.A sima textúra minimálisra csökkenti a haj erejét, a bőr súrlódás.Idővel a csökkentett súrlódás ellen a bőrre is csökkenti a bőr vonalak pedig végső soron csökkenti a ráncok fenntartani a természetes szépség.NEM REGGEL HAJ : Szatén technológia a queen méretű párna esetekben lehetővé teszi, hogy légáteresztő, valamint a levegő áramlását a haját, fejét, nyakát az éjszaka folyamán.Nyomtatott királynő lapok vezet hűvös, selymes, sima, piszkálta ingyenes reggeli haj!Nem sima, fénylő!Királynő selyem párnahuzatba készlet 2 ideális mind a férfiak, mind a nők, akik göndör haj - a végső szatén párnahuzat a göndör haj!.EGYSZERŰ : Nem kell aggódnia a cipzár simult az arcát, nyakát.Nem kell aggódnia kellemetlenséget okozott a cipzár.A cipzár-ingyenes párnahuzat boríték lezárása design tartja a párnahuzat biztonságos körül a párnán.Könnyen tisztítható selyem szatén párnahuzat 2 a haj, bőr.Könnyen csúszik, párnahuzat.Is, Szatén párnahuzat 2 csomag könnyen eltávolítható a mosáshoz, valamint fel - úgy tervezték, hogy a felhasználó az esze!.Első osztályú MINŐSÉG : Szatén párnahuzat 2 álljon fel, hogy a legkeményebb alátétek.Még azután is több mosás, a színe pedig érzem, a Szatén királynő párnahuzat nem fog változni az első nap.Is, Szuper könnyű eltávolítani a mosás, majd vegye fel.Az opciók sok Szatén párnahuzat standard, Szatén párnahuzat queen size, Szatén király párnák esetekben.Virágos párnahuzat, Szürke szatén párnahuzat szabvány.Pedig Taupe, párnahuzat lehetőségek állnak rendelkezésre.PRÉMIUM MINŐSÉG : a Szatén Párnahuzat sor 2. Királynő mérete 20x30. Készült 100% Poliészter.Erős, tartós, mint a hagyományos selyem párnák.Mi, hogy az a kényelem, a luxus anélkül, hogy a költségek.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked