• Újszülött
YOUYOUXI Kopjafa Párna Ék Olvasás Párna Test Pozicionáló Párna Vissza Támogatása Levehető Fedél(Méret:a kopjafa 78.7/200 cm,Szín:A)

YOUYOUXI Kopjafa Párna Ék Olvasás Párna Test Pozicionáló Párna Vissza Támogatása Levehető Fedél(Méret:a kopjafa 78.7/200 cm,Szín:A)

HUF 1.33
Készleten

Elérhetőség

*Olvasás Párna Daybed párna levehető huzat : Alsó fém cipzár kialakítás miatt könnyen tisztítható, tartósAz ágy mellett, párna van oldalsó zseb a kis éjjeli elemek.A belső mellett a párna külön fehér bélés.Magas ellenálló képesség hab párna nem könnyen deformálódik.Alkalmas mindenféle ülő emberek.Alkalmas egyszemélyes ágy, kétszemélyes ágy, king-size ággyal, stb. *Olvasás Párna Sokoldalú, nagy háttámla : A kopjafa párnák, különböző méretekben kaphatóak, hogy illeszkedjen a szokványosak.A teljes méretű, nagy háttámla bárhol használható, pl. ágyak, kanapék, windows, tatami, kollégiumi, irodák, stb.Gyermekek, tanulók, felnőttek, terhes nők, akik pihenni a párna.Az olvasás párna ideális otthon a szülők, a család, a barátok. *Olvasás Párna Kiváló minőségű szövet : A kopjafa párna készült műszaki szövet légáteresztő belső bélés magas elasztikus hab párnázat.Ha ülni az ágyban olvasás, TV-nézés, internetezés, videojátékok.Ez a többi párna lehet használni, mint egy helymeghatározási támogatás párna, kanapé párna, háttámla párna, lábemelés párna, térd párna, kopjafa ék párnát. *Olvasás Párna Magas pótlék kopjafa párna : az alján A kopjafa párna készült kiváló rugalmas anyagból, a 360° - os oldalon csomagolás.Ha a háttámla tömörített, akkor azonnal visszapattan, majd térjen vissza az eredeti teljes terhelés állam továbbra töltve az időt.Ad erős támogatást.Ez a nagy párnát ad a otthon dekor egy teljesen új megjelenés. *Olvasás Párna Könnyen telepíthető : csak megtalálja a megfelelő méretet, majd helyezze vissza a fejtámlát a falra, vagy lezárja a rugalmas pántok mögött a párnákat a kopjafa a telepítés befejezéséhez.A telepítés egyszerű, kényelmes. (Mint látható, a telepítési diagram) a párna kivehető a könnyű tisztítást. *Olvasás Párna Daybed párna levehető huzat : Alsó fém cipzár kialakítás miatt könnyen tisztítható, tartós.Az ágy mellett, párna van oldalsó zseb a kis éjjeli elemek.A belső mellett a párna külön fehér bélés.Magas ellenálló képesség hab párna nem könnyen deformálódik.Alkalmas mindenféle ülő emberek.Alkalmas egyszemélyes ágy, kétszemélyes ágy, king-size ággyal, stb. *Olvasás Párna Sokoldalú, nagy háttámla : A kopjafa párnák, különböző méretekben kaphatóak, hogy illeszkedjen a szokványosak.A teljes méretű, nagy háttámla bárhol használható, pl.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

E by design PHGN682PK4-16, 16x16, Piros
  • Újszülött

E by design PHGN682PK4-16, 16x16, Piros

HUF 948.60

HypoallergénHely tiszta ajánlott.Hagyd, hogy az ünnep szelleme vegye át otthonában a télen E a design ünnepi köszöntők gyűjtemény.Hagyd, hogy az ünnep szelleme vegye át otthon�