• Újszülött
Expressz L Alakú Memory Foam Párna – Tökéletes Térd Fájdalom, hátfájás, Gerinc Igazítás - Nap Alszik, Arca Párna 12 x 4, 5 x 9 cm (Lila)

Expressz L Alakú Memory Foam Párna – Tökéletes Térd Fájdalom, hátfájás, Gerinc Igazítás - Nap Alszik, Arca Párna 12 x 4, 5 x 9 cm (Lila)

HUF 1439.10
Készleten

Elérhetőség

✅ NAGY MINŐSÉGŰ MEMORY FOAM PÁRNA -, Hogy a megfelelő párna elengedhetetlen az egészség, ezért alakítottuk ki ezt a ergonomikus L-alakú párnát készült spandex anyagból, levehető fedél, amely lélegző, tökéletes lehet beállítani, hogy bármilyen helyzetben szerint a kényelmet, miközben segít neked, hogy enyhíti a karját, majd vissza a nyomás, lábam, a fájdalom, csípő-vagy ízületi fájdalom, nagyon is jól ✅ MEGKÖNNYEBBÜLÉS, NYAK -, hátfájás – lesz probléma a mozgásszegény fáradtság vagy derékfájás? - A nap alvó párna lesz az ön számára optimális támogatása enyhíti a hátizmok, nyaki fájdalom, illetve védi a nyaki gerinc nagyon jól. ✅ A PÁRNA OLDALÁN TALPFA -Ha egy oldalon alvó, mint bizonyára tudja, mennyi fájdalom, kellemetlen érzés lehet, hogy hozza, hogy a csípő-váll, ezért a memória hab térd párna vissza, csípő -, ízületi fájdalmak enyhítésére majd úgy érzi, kényelmes, alvás közben védje a gerinc, valamint javítja a vérkeringést, miközben megakadályozza a fájdalom. ✅ TÖKÉLETES TERHES NŐK SZÁMÁRA – a kismama párna neked úgy kényelmesebb segíteni, hogy csökkentse a nyomást a gerinc-vissza, csípő, majd segít, hogy javítsa a szervezet igazítás. ✅ TÖBBSZÖRÖS FELHASZNÁLÁS – annak fontosságát, hogy alszik, amíg az iskolában, vagy az irodában van annyi előnye az egészségre, ezért ha azt szeretnénk, hogy aludjon megfelelően ez a tökéletes nap tartozék lehet használni, mint úti párna, asztal nap párna, párna, egy vissza párna, meg is lehet használni, mint egy nap párna alkalmas iroda, könyvtár, otthon, utazás, térd párna biztosítani isiász megkönnyebbülés, nagy a terhes nők sokkal több. ✅ NAGY MINŐSÉGŰ MEMORY FOAM PÁRNA -, Hogy a megfelelő párna elengedhetetlen az egészség, ezért alakítottuk ki ezt a ergonomikus L-alakú párnát készült spandex anyagból, levehető fedél, amely lélegző, tökéletes lehet beállítani, hogy bármilyen helyzetben szerint a kényelmet, miközben segít neked, hogy enyhíti a karját, majd vissza a nyomás, lábam, a fájdalom, csípő-vagy ízületi fájdalom, nagyon is jól. ✅ MEGKÖNNYEBBÜLÉS, NYAK -, hátfájás – lesz probléma a mozgásszegény fáradtság vagy derékfájás? - A nap alvó párna lesz az ön számára optimális támogatása enyhíti a hátizmok, nyaki fájdalom, illetve védi a nyaki gerinc nagyon jól.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked