• Újszülött
Egyszerű&Gazdagság, Luxus Flanel Gyapjú Szuper Puha Lakberendezés Takarót a Térhatású Rács Kialakítása (Zsálya Zöld, 50x70)

Egyszerű&Gazdagság, Luxus Flanel Gyapjú Szuper Puha Lakberendezés Takarót a Térhatású Rács Kialakítása (Zsálya Zöld, 50x70)

HUF 2.00
Készleten

Elérhetőség

【Prémium Dobja Anyag】Készült, magas színvonalú 230 GSM kiváló minőségű Mikroszálas anyag , ami szuper luxus, plüss, puha, könnyű, légáteresztő 【Takaró Mérete】50x70 cmVédi a luxus ágy kanapé a szennyeződéstől, folt tartani őket, a friss, tiszta.Csomag tartalma 1 x takarót. 【Nem Fészer & Sokoldalú】A flanel polár takaró, nem szín halványuló, így nem kell aggódnia, hogy a szösz.Élvezze a család boldog órát Egyszerű&Gazdagság plüss meleg flanel polár takaró, míg összebújva nézték a kedvenc TV-műsorait a kanapén -, hogy extra puha, kényelmes egy délutáni nap az ágyban, amely a polár takaró - Tökéletes beltéri, mind kültéri használatra biztosítani a folyamatos meleget a hideg időjárás, különösen a kemping, valamint piknik. Jó szórakozást! * * A gyapjú takarót hozott több lélegző, könnyű érzés, mint a hagyományos pamut takaró dobni, hogy melegen tart.Mivel az élénk színű, a minőségi kivitelezés, ez a takaró remek ajándék a barátaim, a családom minden alkalommal!▲Jó választás Születésnap, Évforduló, Házavató, Ballagás, Karácsony,anyák napja, valamint más különleges nap ajándék. 【Mosógép Használati】 Gépben Mosható, Hideg Mosás, illetve nem szárítható. ◆Tipp : javasoljuk, hogy mossa az első használat előtt annak érdekében, hogy távolítsa el a túlzott gyolcs maradt a gyártási folyamat során. 【Prémium Dobja Anyag】Készült, magas színvonalú 230 GSM kiváló minőségű Mikroszálas anyag , ami szuper luxus, plüss, puha, könnyű, légáteresztő. 【Takaró Mérete】50x70 cmVédi a luxus ágy kanapé a szennyeződéstől, folt tartani őket, a friss, tiszta.Csomag tartalma 1 x takarót. 【Nem Fészer & Sokoldalú】A flanel polár takaró, nem szín halványuló, így nem kell aggódnia, hogy a szösz.Élvezze a család boldog órát Egyszerű&Gazdagság plüss meleg flanel polár takaró, míg összebújva nézték a kedvenc TV-műsorait a kanapén -, hogy extra puha, kényelmes egy délutáni nap az ágyban, amely a polár takaró - Tökéletes beltéri, mind kültéri használatra biztosítani a folyamatos meleget a hideg időjárás, különösen a kemping, valamint piknik. Jó szórakozást! * * A gyapjú takarót hozott több lélegző, könnyű érzés, mint a hagyományos pamut takaró dobni, hogy melegen tart.Mivel az élénk színű, a minőségi kivitelezés, ez a takaró remek ajándék a barátaim, a családom minden alkalommal!▲Jó választás Születésnap, Évforduló, Házavató, Ballagás, Karácsony,anyák napja, valamint más különleges nap ajándék.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked