• Újszülött
XZGDEN Superior Többfunkciós Univerzális Castor Térd pad Szerkezet Munka Emeleti Csendes Tolóajtó Görgő (Szín: piros) (Szín : Piros)

XZGDEN Superior Többfunkciós Univerzális Castor Térd pad Szerkezet Munka Emeleti Csendes Tolóajtó Görgő (Szín: piros) (Szín : Piros)

HUF 2.00
Készleten

Elérhetőség

Engedelmes, könnyen gördülő kerekek mozgás gördülékenyen mentén, sík felületek rágás nélkül a konkrét be a garázsbaEzek a szilárd oldat könnyen elhelyezése a acélból áll bármely kívánt területet, valamint egyéb veszélyek, lehetséges. Készült masszív ABS hab párnázat, hogy enyhítse a térdét, miközben polírozás, dolgozik az autóban, szóló, csempe, vagy keres más munkát. Célja, hogy egyenletesen shift súly, enyhíti a nyomást a térdem, ahogy állítsa a kontúr a térd. 3 forgatható kereket a maximális irányíthatóság. Sima, csendes rolling teljes forgó mozgását, miközben védi a padlót. 100% vadonatúj, Magas Quality OOTDTYFeatures : Készült masszív ABS hab párnázat, hogy tartsa a térdem körül a térdét, miközben a festészet, a munka a kocsi, szóló, csempe vagy más Párna munka.Célja, hogy a shift súly egyenletesen, enyhíti a nyomást a térdét,miközben beállítása a kontúr a térd.3 forgatható kereket a maximális irányíthatóság.Széles körben használt csempe, parketta, szőnyeg, beton, falazat telepítés, alacsony helyszínen festés, építkezés, automatikus részletező, karbantartás, tároló polcok, kertészkedés, stb.Csiga Csak térdvédőt, egyéb kiegészítők demo a képen nem szerepel.Műszaki adatok : Anyaga : ABS + sponge Size : kb.7 Customs Optional Színek : Sárga, Piros, Black Quantity : 1pc Note : Nem lakossági csomag.Kérem, engedje meg, 01cm hibák miatt kézi mérés.?Kérjük, győződjön meg róla, hogy nem bánja, mielőtt ajánlatot.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.?Sok Köszönet!A csomag tartalma : 1 x Görgő Térd Pad MONEY VISSZA GARANCIA : Minden castor kerekek készletek értékesítése a 100% - os pénz-visszafizetési garancia, ha nem vagy elégedett a vásárlás.Egyszerűen vegye fel a kapcsolatot velünk, nekünk kell visszafizetni.Ez ilyen egyszerű!De mi is biztosítani minden értékes ügyfél a szakmai oktatás, online 24 órában!.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Vestil Izzó Dupla Kar, Peckes Dock Fény
  • Újszülött

Vestil Izzó Dupla Kar, Peckes Dock Fény

HUF 8172.00

Fény csökkenti áruszállító kárt, valamint gyorsítja az betöltése, valamint a kirakodásDesign rendelkezik egységes láthatósági pótkocsik körül, vagy a kikötő területén.A