• Újszülött
Jowua Autó Ülés Tartó (2 Db) Head Kompatibilis a Tesla Model 3,Modell, Y, Kompatibilis a MagSafe (Jogosultja) (Jogosultja)

Jowua Autó Ülés Tartó (2 Db) Head Kompatibilis a Tesla Model 3,Modell, Y, Kompatibilis a MagSafe (Jogosultja) (Jogosultja)

HUF 3600.00
Készleten

Elérhetőség

①Design a Modell 3/Y ülés Hook Kialakítás : könnyen telepíthető, illetve bővíteni a tárhelyet lógni a bevásárló táskák, esernyős ②Go a Mágnes Gyűrű : Frissítés megoldások eszköz kompatibilis a Mag Safe mágneses szerelési tartozékok. ③Support i Phone Mag Safe : Kompatibilis az i Phone Mag Safe sorozat, Mag Safe esetekben. ④Solution, ha Sír a Gyerek : Hogy Tesla utazások, élvezetesebb a hátsó ülésre utasok, Bővíteni a tárhelyet lógni a bevásárló táskák, esernyős.Megjegyzés : Kérjük, tekintse meg a fejét támogatja a stílus meghatározása kompatibilitás.Az utolsó fotók a részletekért. ①Design a Modell 3/Y ülés Hook Kialakítás : könnyen telepíthető, illetve bővíteni a tárhelyet lógni a bevásárló táskák, esernyős. ②Go a Mágnes Gyűrű : Frissítés megoldások eszköz kompatibilis a Mag Safe mágneses szerelési tartozékok. ③Support i Phone Mag Safe : Kompatibilis az i Phone Mag Safe sorozat, Mag Safe esetekben. ④Solution, ha Sír a Gyerek : Hogy Tesla utazások, élvezetesebb a hátsó ülésre utasok, Bővíteni a tárhelyet lógni a bevásárló táskák, esernyős.Megjegyzés : Kérjük, tekintse meg a fejét támogatja a stílus meghatározása kompatibilitás.Az utolsó fotók a részletekért.Megjegyzés : Kérjük, tekintse meg a fejét támogatja a stílus meghatározása kompatibilitás.Az utolsó fotók a részletekért.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked