• Újszülött
Autó Kormánykerék Borító, Csúszásgátló, A Biztonság, A Puha, Jól Szellőző, Nagy Teherbírású, Vastag, Teljes Surround, Sport Stílus (Fekete)

Autó Kormánykerék Borító, Csúszásgátló, A Biztonság, A Puha, Jól Szellőző, Nagy Teherbírású, Vastag, Teljes Surround, Sport Stílus (Fekete)

HUF 3.33
Készleten

Elérhetőség

?Magas Minőség : Heavy duty mikroszálas bőr kormány fedezi, súlya 730 grammal több, mint a legtöbb kormány fedeziA fedelet, nem csak egy vékony kis bőr. ?Ez a borító illik külső átmérő 14,5-15inch kormánykerék.Kérjük, az intézkedés a kormánykerék méret vásárlás előtt. ?Mikroszálas bőr külső, természetes gumi belső nincs rossz illata, nem árt a test, környezetbarát, egészséges.A csúszásmentes tervezés, könnyű fogást, s ettől sokkal biztonságosabb az úton.Még a speciális anyag ne legyen a kezében érzi a hő elég tavasszal vagy nyáron. ?Elrejteni meglévő fel tartsa a kormánykereket keres új, tökéletes dekoráció a kocsi, meg is védi a kormány nagyon jól.A borító illik a szép autó, mint egy kesztyű. ?Ha azt szeretnénk, hogy egy megfelelő fedezni tudja a létesítmény üzemeltetési utasítás, kérjük, tekintse meg a képet, majd a termék leírása.Kormánykerék Fedelét.Kormánykerék Fedelét. **Egy tökéletes proctor a kormány fedezi. **Egy bölcsesség választani a kellemes vezetési élmény. **Egy jó dekoráció a jármű, hogy mindig arccal a következő napra .Nem akarom, hogy egy csodálatos fedezni magát, majd a jármű?Szeretne választani, az egyik a család, a barátok, vagy a szerelem?.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked