• Újszülött
JADERUSUN 5.12váltógomb,Alumínium Sebességváltó váltógomb Váltó Gombok váltó Gomb Súlyozott Shift Gomb a Legtöbb Automatikus Kézi

JADERUSUN 5.12váltógomb,Alumínium Sebességváltó váltógomb Váltó Gombok váltó Gomb Súlyozott Shift Gomb a Legtöbb Automatikus Kézi

HUF 0.33
Készleten

Elérhetőség

★【 Divat-Stílus 】 : A shiftknob egyszerű formában, tele szín, a méret a termék 512"(13cm),nem logó, ami növeli a belső díszítése, az autó teszi a carmore divatos.
★【 Jó Érzés 】 : A shifterknobs egy kényelmes, sima felület, valamint nagy, tartós fém tapintású, könnyű toclean, tollát rázza gomb segít a jó vezetési szokások, javítja a drivingexperience, illetve manipulatív értelme.
★【 Széles körben használt 】 : A sebességváltó gomb, anélkül, gomb, lehet alkalmazni, hogy a legtöbb kézi, illetve automata transmissionvehicle, SUV, vagy teherautók, de ez váltógomb, hogy nem megfelelő az összes autó, mint autoshift gombot a LOCK GOMBOT, vagy kézi váltógomb autók "húzd fel a gyűrűt"a "tartalék".
★【 3 Méretű Adapterek 】 : 3pcsdifferent műanyag adaptert a váltó gomb belső átmérője vagy 0.47 inch (8mm,10mm,12mm), elérhető a választás.Bármilyen problémája van, kérjük sendus egy e-mailt, mi fog válaszolni 24 órán belül.
★【 Könnyen telepíthető 】 : Első removethe eredeti alakváltó botot , majd válassza ki a megfelelő adaptert, majd helyezze be a newgear gomb fejét. Ez az eltolódás stick gomb, hogy az alumínium ötvözet, a fém konstrukció ad súlyt, így változó könnyebb, hozzájárul a jó vezetési szokások, valamint javítja a vezetési élményt, kezeléséhez.Ez vonatkozik a legtöbb jármű, például autó, TEREPJÁRÓ, szalon autó, autó, teherautó, furgon, stb.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked