• Újszülött
ECOiNVA az Infiniti FX35 Q70 Q50L QX50 QX60 EX25 EX35 G37 Szilikon Távirányító Esetben Kocsi Kulcsot az Esetben Fob Fedelet (A-Narancs)

ECOiNVA az Infiniti FX35 Q70 Q50L QX50 QX60 EX25 EX35 G37 Szilikon Távirányító Esetben Kocsi Kulcsot az Esetben Fob Fedelet (A-Narancs)

HUF 899.10
Készleten

Elérhetőség

1 100% teljesen az egyéni illeszkedik a kocsi kulcsot. Környezetbarát anyag,nagyon magas minőségű, nem-túra szilikon. Embrossed, így könnyen lehet tudni, hogy melyik gombot, hol van. Négy színben, különböző színű különböző alkalomra. Kínál nagyszerű védelem, érintés, lágy érzést, csodálatos dekoráció. 100% teljesen az egyéni illeszkedik a kocsi kulcsot. Környezetbarát anyag,nagyon magas minőségű, nem-túra szilikon. Embrossed, így könnyen lehet tudni, hogy melyik gombot, hol van. Négy színben, különböző színű különböző alkalomra. Kínál nagyszerű védelem, érintés, lágy érzést, csodálatos dekoráció.Nincs torzítás, Nem fakul, Nem gond alatt a szélsőséges hőmérsékleti hatásokat.Könnyű telepítés, tisztítás a víz.Kiváló környezeti alkalmazkodás, normál használat a -76°F 464°F (-60°C 240°C-on).Tartós, hosszú élettartam akár több, mint 10 éve.Készült prémium puha szilikon anyag, rugalmas.Egy tökéletes kulcs esetében, amely képes megvédeni a kulcs a karcolások, repedések, kopás & könny, por, eső vagy víz.Hagyd, hogy a kulcs jól néz ki.Csomag : 1 x Szilikon Kocsi Kulcsot, Jegyzetek : 1. Használjuk TÜKÖRREFLEXES, hogy a képeket a LED helyzet, így a színes elem, volt egy kis különbség a valódi színe. Csak a szilikon autó kulcs eset volt eladható, az eredeti kocsi kulcsot, csak megmutatja a összehasonlítani, nem tartalmazza a megrendelés.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked