• Újszülött
KVR Alkalmas BMW Mecha Kulcs Esetben Kompatibilis a BMW 1 2 3 4 5 6 7 Sorozat X3 X4 M5 M6 GT3 GT5, BMW TPU Billentyű Fedél Védelem (Egy-Piros)

KVR Alkalmas BMW Mecha Kulcs Esetben Kompatibilis a BMW 1 2 3 4 5 6 7 Sorozat X3 X4 M5 M6 GT3 GT5, BMW TPU Billentyű Fedél Védelem (Egy-Piros)

HUF 0.67
Készleten

Elérhetőség

KVR egy teljesen szakosodott egyedi tervezésű autóalkatrész, a világ egyik vezető autóalkatrész gyártó Kínában tíz éves tapasztalattal rendelkezik az autóalkatrész-iparKöszönöm, hogy az ismerete, illetve a megértés, az autóalkatrész piacon, a termékek fejlesztése mindig is kedvelt, szeretett ügyfeleink.KVR küldetése, hogy hozzon létre nagyszerű termékeket, hogy az autó még vonzóbbá. [Új Design] : Új, négy sarok fokozott pedig megvastagodott, jó alakú design, hogy egy új, erőteljes vizuális élményt.Együtt gondosan kiválasztott színek, ez ad egy high-end, nyugodt érzés.Jön egy gyönyörű doboz, amely alkalmassá tegye az ajándékokat. [Alkalmazandó Modell] : Ez a fajta billentyű fedél alkalmas BMW 1 2 3 4 5 6 7 sorozat, stb.Megjegyzés : Az autó kulcsa eltérő lehet az oka, hogy különböző gyártási év, annak ellenére, hogy a modell ugyanaz.Szóval, kérjük, figyelmesen erősítse meg, az alakja a kulcs a vásárlás előtt. [360 Fokos Védelem] : Teljes lefedettség 360 fokos kulcstartó védőburkolat, tökéletes védelmet biztosít a kocsi kulcsot.Védi a kulcsokat csepp, hatások, valamint a karcolások.Tartsa a kulcstartó autó szép, biztonságos.Ez a kulcs fedezze nem befolyásolja a kulcs jel, s nem fedezi a kulcs logó. [Anyag] : Készült magas minőségű, puha, TPU, rugalmas deformáció nélkül, kényelmesen érzem magam.Lenyűgöző, high-end design, amely lehetővé teszi a kulcsokat meg még kiemelkedő.Több anti-skid barázdák növeli a felszíni súrlódás, nem könnyen csúszik le. [Gondtalan Vásárlási] : feltétel nélküli visszatérítés vagy ingyenes csere.Ha bármilyen kérdése van a kulcs az esetben, kérjük, hogy lépjen kapcsolatba velünk az Üzenetet az üzenetközpontból.Ígérjük, hogy kielégítő megoldást biztosítani. [Új Design] : Új, négy sarok fokozott pedig megvastagodott, jó alakú design, hogy egy új, erőteljes vizuális élményt.Együtt gondosan kiválasztott színek, ez ad egy high-end, nyugodt érzés.Jön egy gyönyörű doboz, amely alkalmassá tegye az ajándékokat. [Alkalmazandó Modell] : Ez a fajta billentyű fedél alkalmas BMW 1 2 3 4 5 6 7 sorozat, stb.Megjegyzés : Az autó kulcsa eltérő lehet az oka, hogy különböző gyártási év, annak ellenére, hogy a modell ugyanaz.Szóval, kérjük, figyelmesen erősítse meg, az alakja a kulcs a vásárlás előtt.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked