• Újszülött
Vörös Eső Fekete Bőr Kormánykerék Fedezze Marhabőr Kerék Fedezze Valódi Bőr BMW Kormánykerék Fedél Univerzális 15inch Illik Autó/Auto/SUV (EGY-Fekete)

Vörös Eső Fekete Bőr Kormánykerék Fedezze Marhabőr Kerék Fedezze Valódi Bőr BMW Kormánykerék Fedél Univerzális 15inch Illik Autó/Auto/SUV (EGY-Fekete)

HUF 1.33
Készleten

Elérhetőség

Voltunk a szolgáltató az autóipari termékek több mint 10 éveKínálunk kiváló minőségű üléshuzatok, marhabőr kormánykerék vonatkozik, sokkal több.Vörös Eső~~Egy márka lehet támaszkodni, bizalom, miért is szeretjük, amit csinálunk!. 1, Ellenőrizze, hogy az anyag tiszta marhabőr?. 2, Ellenőrizze, hogy a gumi kiváló minőségű egyet?. 3, Nézd meg a tömeg, olyan nehéz a kezem a jó termékek. 4 Ellenőrizze a méret a kormány fedezi?.Egészséges anyagok.Célja a comforty.Anti-slip tulajdonságai gumi.Kormánykerék fedelét, valamint a kormánykerék Kompatibilitás. ★A legjobb MINŐSÉGŰ ANYAGA : Kerék fedél készült tiszta marhabőr, természetes, skidproof, stabil.Az egész kormányt csak egy felület!. ★CSÚSZÁSMENTES : Botlik vonalak kettős szerkezetű, a felszínen, a szuper lágy, szuper rugalmas, gyönyörű kivitelezés, kiváló anti-slip teljesítmény!. ★FOKOZOTT BIZTONSÁG : Környezetbarát, fehér gumi belső gyűrű, szilárd, csúszásmentes, jobb fogást a kormányon ad több ellenőrzés az úton. ★UNIVERZÁLIS : Alkalmas a Közepes Méretű kormánykerék átmérője a 14.76 inch, hogy 15inches, Kivéve, több mint 15inch. ★Gondtalan VÁSÁRLÁSI ÉLMÉNY : Mi csak eladni magas minőségű termékek!Ha bármilyen okból nem teljesen elégedett az autó kerék fedezni, csak egyszerűen adja vissza a teljes vételárat.Egyszerű, mint pite!. ★A legjobb MINŐSÉGŰ ANYAGA : Kerék fedél készült tiszta marhabőr, természetes, skidproof, stabil.Az egész kormányt csak egy felület!. ★CSÚSZÁSMENTES : Botlik vonalak kettős szerkezetű, a felszínen, a szuper lágy, szuper rugalmas, gyönyörű kivitelezés, kiváló anti-slip teljesítmény!. ★FOKOZOTT BIZTONSÁG : Környezetbarát, fehér gumi belső gyűrű, szilárd, csúszásmentes, jobb fogást a kormányon ad több ellenőrzés az úton. ★UNIVERZÁLIS : Alkalmas a Közepes Méretű kormánykerék átmérője a 14.76 inch, hogy 15inches, Kivéve, több mint 15inch. ★Gondtalan VÁSÁRLÁSI ÉLMÉNY : Mi csak eladni magas minőségű termékek!Ha bármilyen okból nem teljesen elégedett az autó kerék fedezni, csak egyszerűen adja vissza a teljes vételárat.Egyszerű, mint pite!.Több 20 éves a márka fejlesztési tapasztalat, arra törekszünk, hogy a kiválóság a termékek, mindig a legmagasabb színvonalon, minőségi, nyereség egyhangú jóváhagyása ügyfelek!.Sorozat kormánykerék kiterjed sikeresen használja 100% tiszta marhabőr alapanyag, jó rugalmasság, erős, kényelmes, így az autó belső tér még több luxus!.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked