• Újszülött
Bőr Autó távirányító Fedelét, Kulcs Esetében Kulcstartó Autó kulcstartó Esetben Jogosult az Auto Gombot, a Shell Unisex Férfi Női (Barna)

Bőr Autó távirányító Fedelét, Kulcs Esetében Kulcstartó Autó kulcstartó Esetben Jogosult az Auto Gombot, a Shell Unisex Férfi Női (Barna)

HUF 3.33
Készleten

Elérhetőség

[ Jó Minőség ] - puha, tartós bőrből készült magas minőségű fém csattal, a távirányító fedelének kényelmes markolat, különleges, tartósA V-alakú mintázata bőr design, mind a két elegáns, visszafogott anélkül, hogy elveszítené az íze. [ Univerzális Méret ] - Teljes méret a legfontosabb ügy 5.19 hüvelyk (13*5*3 cm), kérjük, ellenőrizze, hogy a második kép a részletekért.Ez az univerzális kocsi kulcsot az esetben alkalmas a legtöbb kocsi kulcsot, egyszerűen hordozható, lehet a zsebedben, vagy akassza a biztonsági öv.Megjegyzés : Kérjük, hogy jó-e még a vásárlás előtt. [ Védi A Kocsi Kulcsot ] - A kulcs szervező védi a távoli kulcsok a kopás, valamint, hogy piszkos.Jön egy kulcstartó be, hogy tudod használni, hogy tartsa a kulcsok szorosan, így nem fog eltévedni, vagy csökkent, amely kettős védelem. [ Gyorsan Megtalálja, Amit keres ] - van elég hely a változás, kocsikulcs, vagy a ház kulcsait.Egyszer ön kap a szokása, tárolja őket ebben a kulcstartó protector, könnyen megtalálja, amikor szüksége van rá. [ Praktikus Kiegészítők ] - jól Működik mind a férfiak, mind a nők, megfelel napi kulcsot tároló szüksége van, és az is egy nagy autó ajándék lehetőség.Ha bármilyen kérdése van a kulcs birtokosa kapott, kérjük, bátran forduljon hozzánk, hogy mi lesz az ön számára kielégítő megoldást, amint lehetséges. [ Jó Minőség ] - puha, tartós bőrből készült magas minőségű fém csattal, a távirányító fedelének kényelmes markolat, különleges, tartós.A V-alakú mintázata bőr design, mind a két elegáns, visszafogott anélkül, hogy elveszítené az íze. [ Univerzális Méret ] - Teljes méret a legfontosabb ügy 5.19 hüvelyk (13*5*3 cm), kérjük, ellenőrizze, hogy a második kép a részletekért.Ez az univerzális kocsi kulcsot az esetben alkalmas a legtöbb kocsi kulcsot, egyszerűen hordozható, lehet a zsebedben, vagy akassza a biztonsági öv.Megjegyzés : Kérjük, hogy jó-e még a vásárlás előtt. [ Védi A Kocsi Kulcsot ] - A kulcs szervező védi a távoli kulcsok a kopás, valamint, hogy piszkos.Jön egy kulcstartó be, hogy tudod használni, hogy tartsa a kulcsok szorosan, így nem fog eltévedni, vagy csökkent, amely kettős védelem. [ Gyorsan Megtalálja, Amit keres ] - van elég hely a változás, kocsikulcs, vagy a ház kulcsait.Egyszer ön kap a szokása, tárolja őket ebben a kulcstartó protector, könnyen megtalálja, amikor szüksége van rá.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked