• Újszülött
Aleola Szilikon füldugó, Puha Gitt Öntött füldugó Alszik Úszás Utazási Tanul Védi a Zaj, Víz(Kék)

Aleola Szilikon füldugó, Puha Gitt Öntött füldugó Alszik Úszás Utazási Tanul Védi a Zaj, Víz(Kék)

HUF 7335.00
Készleten

Elérhetőség

?A fájdalommentes füldugó pecsét nélkül esett ki, majd feküdj, amely lehetővé teszi az oldalfekvést ?Moldable szilikon füldugó készült puha szilikon gitt állítsa be, hogy a fül alakja, illeszkedjen be a külső fül területen.Szintén penész könnyen eltérő méretű fül. ? Főleg azoknak készült, akik szeretik az úszás, valamint a fül csövek.Fogd ezt a füldugó úszás, vagy fürdés közben, hogy megakadályozza a víz kezd a füle. ?A zajcsökkentés füldugó segítségével csökkenti a zajt alvás közben, tanulás vagy munka közben.Védeni a fülek nélkül, közvetlenül okoz kellemetlenséget.Különben is, még mindig lehet hallani, az ébresztőóra. ?Segít megelőzni a úszók fülébe.Vízálló & Hang Blokkolja.A Gumi füldugó enyhén ragadós, így maradnak a füle nagyon jól.Szintén, könnyen, hogy ki a fülét. ?A fájdalommentes füldugó pecsét nélkül esett ki, majd feküdj, amely lehetővé teszi az oldalfekvést. ?Moldable szilikon füldugó készült puha szilikon gitt állítsa be, hogy a fül alakja, illeszkedjen be a külső fül területen.Szintén penész könnyen eltérő méretű fül. ? Főleg azoknak készült, akik szeretik az úszás, valamint a fül csövek.Fogd ezt a füldugó úszás, vagy fürdés közben, hogy megakadályozza a víz kezd a füle. ?A zajcsökkentés füldugó segítségével csökkenti a zajt alvás közben, tanulás vagy munka közben.Védeni a fülek nélkül, közvetlenül okoz kellemetlenséget.Különben is, még mindig lehet hallani, az ébresztőóra. ?Segít megelőzni a úszók fülébe.Vízálló & Hang Blokkolja.A Gumi füldugó enyhén ragadós, így maradnak a füle nagyon jól.Szintén, könnyen, hogy ki a fülét.Hordozható füldugó - Hordozható, könnyen tárolható, a hordtáska.Specifikáció : Anyag : Szilikon Mennyiség : 3 pairs Package Tartalmazza : 3 Pár füldugó Követő Használatával Instrution : .A száraz, a fülek használata előtt, penész a earplug egy kényelmes forma.Lelapul dugók, ujjak, hogy fedezze külső fül, amíg szorosan illeszkedjen.Egy plug egy fül.Ne nyomja be a hallójáratba.Távolítsa el a dugókat nyomja a fület, majd óvatosan emelje fel a fül plug szélén, hogy vegye ki.Ne használja a fűtés medence, vagy lehet, hogy olvadt bele a hajad.Nem könny dugók esetén, hogy szét apró darabokra gyorsan.Ők többször használatos füldugó, úszás.Ideális mind a felnőttek, illetve a gyerekek.

Az áru paraméterei

Material:
Silicone
Quantity:
3 pairs
Package Included:
3 Pairs of Ear Plugs:
Following The Using Instrution:
.
1.Dry your ears before using, mold the earplug into a comfortable shape.:
2.Flatten plugs with fingers to cover outer ear until snugly fit. One plug for one ear. Do not push into ear canal. 3.Remove plugs by pressing the ear and carefully lift the ear plug edge to take out.:
Tips:
1.Do not use it in a heater pool, or it might be melted and stick with your hair.:
2.Do not tear plugs in case to break apart into small pieces quickly.:
3.They are reusable earplugs for swimming. Ideal for both adults and kids. Plugs should be applied by an adult instead of child. 4.The Ear Plugs should be stored in a cool dry place. WARNING - If you live in a hot or stick climate do NOT purchase for your kid. :

Jobban tetszik neked

Ragtapasz Vízálló Szalag, 1 Inch
  • Újszülött

Ragtapasz Vízálló Szalag, 1 Inch

HUF 493.20

5 hüvelykes 10 yardroll BandTámogatás Márka az elsősegélynyújtási Termékek Vízálló Öntapadó Szalaggal dolgozik, hogy szilárdan biztonságos kötszerek, vagy kötszer, hogy a s

SBL Rhus Toxicodendron Hígítási 10M LSZ
  • Újszülött

SBL Rhus Toxicodendron Hígítási 10M LSZ

HUF 2.33

SBL RhToxicodendron Hígítási 10 M CHHasználja felügyelete alatt álló orvosi tanácsadó.Néhány homeopátia termék nem expirable.SBL RhToxicodendron Hígítási 10 M CH.Használja f