• Újszülött
KOPONYA MR 5.0 Astrophyllite Kristály Koponya Szobor,Reális,Kristály Gyógyító Kő,Kézzel Faragott Kő Szobor, lakberendezés. ((Reális))

KOPONYA MR 5.0 Astrophyllite Kristály Koponya Szobor,Reális,Kristály Gyógyító Kő,Kézzel Faragott Kő Szobor, lakberendezés. ((Reális))

HUF 2.67
Készleten

Elérhetőség

Mert a különleges természet, a kőMindegyik egyedi.Adunk egy véletlenszerűen kiválasztott kristály koponya.Amit kapni lehet, hogy egy kicsit más volt, mint ez.Ígérjük, hogy választani csak a tökéletes az ön számára.8" (128x85x97 mm), Súly : 3.Lenyűgöző jelenik meg : Elhelyezett asztalok, ablakpárkányt, valamint mantelpieces, a tökéletes kijelző személyiség állapotát.Csodálatos ajándék : Jön egy fekete díszdobozban.A Halloween, Karácsony, Hálaadás,Születésnap, stb. a kristálykoponyák, a Csodálatos ajándékot.Gyógyulás : Gyakran használt erősítése meditáció, inspiráció, gyógyulás az elme, a kristály koponyák segítségével ápolják a béke, pihenés, csendes.Mert a különleges természet, a kő.Mindegyik egyedi.Adunk egy véletlenszerűen kiválasztott kristály koponya.Amit kapni lehet, hogy egy kicsit más volt, mint ez.Ígérjük, hogy választani csak a tökéletes az ön számára.8" (128x85x97 mm), Súly : 3.Lenyűgöző jelenik meg : Elhelyezett asztalok, ablakpárkányt, valamint mantelpieces, a tökéletes kijelző személyiség állapotát.Csodálatos ajándék : Jön egy fekete díszdobozban.A Halloween, Karácsony, Hálaadás,Születésnap, stb. a kristálykoponyák, a Csodálatos ajándékot.Gyógyulás : Gyakran használt erősítése meditáció, inspiráció, gyógyulás az elme, a kristály koponyák segítségével ápolják a béke, pihenés, csendes.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

A Víz Elem Olaj Keverék - 100ml
  • Újszülött

A Víz Elem Olaj Keverék - 100ml

HUF 3685.50

A Víz Elem Olaj Keverék 100mlA Víz elem elősegíti a szeretet, gyógyulás, a béke, a könyörület, megbékélés, barátság, képességei, valamint a tisztítási.Illóolajok a ném

SBL Rák Hígítási 30 CH
  • Újszülött

SBL Rák Hígítási 30 CH

HUF 2.00

SBL Rák Hígítási 30 CHHasználja felügyelete alatt álló orvosi tanácsadó.Néhány homeopátia termék nem expirable.Követelések alapján hagyományos homeopátiás gyakorlatban ne