• Újszülött
DC Buck-Boost Konverter, Csökkentése Kompakt többfunkciós DC Buck-Boost tápfeszültség Tartomány Állítható Erősítés PLC (KDOP-15LV)

DC Buck-Boost Konverter, Csökkentése Kompakt többfunkciós DC Buck-Boost tápfeszültség Tartomány Állítható Erősítés PLC (KDOP-15LV)

HUF 1.33
Készleten

Elérhetőség

Jelenlegi Erősítés : Lehet használni, mint egy EGYENÁRAM erősítő, csak felerősíti a jelenlegi vezetés az analóg jelet, javítja a vezetési képességA széles körű Alkalmazás : Ez a DC konverter lehet használni, mint egy külső bővítő modul PLC ipari számítógép vezérlő kártya.Jel Megfelelő : is használható, mint egy feszültség jel megfelelő adapter testület a szabványos interfészek más alkalmazásokhoz, amelyek felerősítve, vagy csökkenti a DC jel.- Csökkentés Funkció : átalakító csökkentheti a bemenő DC feszültség jel, mint például a magas feszültség jel mintavételi vagy átalakulás, 0‑10 V, 0‑5 V kimenet, 0‑30 V, 0‑10 V kimenet, stb. a tartományban állítható be.Erősítés Funkció : átalakító is erősíthetik a bemenő DC feszültség jel arányosan, mint a változó 0‑200 MV 0‑5 V, 0‑5 V, 0‑10 V, 0-3. az amplifikációs tartomány beállítható egyedül.Jelenlegi Erősítés : Lehet használni, mint egy EGYENÁRAM erősítő, csak felerősíti a jelenlegi vezetés az analóg jelet, javítja a vezetési képesség.A széles körű Alkalmazás : Ez a DC konverter lehet használni, mint egy külső bővítő modul PLC ipari számítógép vezérlő kártya.Jel Megfelelő : is használható, mint egy feszültség jel megfelelő adapter testület a szabványos interfészek más alkalmazásokhoz, amelyek felerősítve, vagy csökkenti a DC jel.- Csökkentés Funkció : átalakító csökkentheti a bemenő DC feszültség jel, mint például a magas feszültség jel mintavételi vagy átalakulás, 0‑10 V, 0‑5 V kimenet, 0‑30 V, 0‑10 V kimenet, stb. a tartományban állítható be.Erősítés Funkció : átalakító is erősíthetik a bemenő DC feszültség jel arányosan, mint a változó 0‑200 MV 0‑5 V, 0‑5 V, 0‑10 V, 0-3. az amplifikációs tartomány beállítható egyedül. Erősítés Funkció : átalakító is erősíthetik a bemenő DC feszültség jel arányosan, mint a változó 0‑200 MV 0‑5 V, 0‑5 V, 0‑10 V, 0-3. az amplifikációs tartomány beállítható egyedül. - Csökkentés Funkció : átalakító csökkentheti a bemenő DC feszültség jel, mint például a magas feszültség jel mintavételi vagy átalakulás, 0‑10 V, 0‑5 V kimenet, 0‑30 V, 0‑10 V kimenet, stb. a tartományban állítható be. A széles körű Alkalmazás : Ez a DC konverter lehet használni, mint egy külső bővítő modul PLC ipari számítógép vezérlő kártya. Jel Megfelelő : is használható, mint egy feszültség jel megfelelő adapter testület a szabványos interfészek más alkalmazásokhoz, amelyek felerősítve, vagy csökkenti a DC jel.

Az áru paraméterei

Item Type:
DC Boost Buck Converter
Material:
ABS
Feature:
Small current MA output, signal amplification or reduction output, VOUT≤VIN-2V
Package List:
1 xDC Boost Buck Converter:
Note:
Please allow slight size error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:

Jobban tetszik neked