• Újszülött
Neoteck Zsebében Kézi Terjedő Digitális Multiméter 2 Teszt Vezet Szett, LCD Háttérvilágítás, Voltos Erősítő Ohm hFE (DC Erősítés)

Neoteck Zsebében Kézi Terjedő Digitális Multiméter 2 Teszt Vezet Szett, LCD Háttérvilágítás, Voltos Erősítő Ohm hFE (DC Erősítés)

HUF 1.00
Készleten

Elérhetőség

Ez egy kézi kezdve multiméterKérjük, ne tudja a jobb működését multiméter, akkor ki kell választania a megfelelő felszerelés helyzetben van, a teszt vezet hozzáférési port vizsgálat előtt;.Megjegyzés : mielőtt a váltás egyik funkciója, hogy egy másik, van, hogy távolítsa el a teszt szondák a tesztelt készülék.Nem shifting funkció, míg a villamos energia.Különben égni fog a biztosítékot.Hordozható, kompakt design.Több Tartomány Jelzés : Csak szám "1" a kijelzőn.Polaritás Jelzés : a "-" jelenik meg a negatív polaritást.Alacsony elemfeszültség Jelzés : - /+ kijelző. 【2000 Számít Zsebében Digitális Multiméter】Pontosan Intézkedések AC/DC Feszültség DC Áram -, Ellenállás -, h FE (DC erősítés) teszt, NPN PNP tranzisztor teszt, meg Még Nagyon Hasznos a Laboratóriumi, az Oktatás, a Gyár, a Műhely által Ajánlott Sok Szakember Mérnök. 【CE Minősített Több mint Terhelés Védelem】Célja, hogy Autóipari illetve a Háztartási Elektromos Problémák Biztonságosan, Pontosan. 【Háttérvilágítású LCD Kijelző】LCD Kijelző Háttérvilágítás azt Mutatja, Tisztább Érték, Könnyebben Olvasható. 【Védő Narancs Héj állvánnyal, Beépített】Az Esetben A Multiméter Valamilyen Csúszásmentes, Kissé Puha Műanyag, amely Segít a Csepp Védelem, Az állványra helyezi a Készüléket 45 Fokos Szögben, így a Képernyő Könnyen belátható, hogy a Kezem Szabad. 【Garancia】Jön 1 x LCD Digitális Multiméter, Pár Teszt Vezet, Pár Banán Csatlakozó Aligátor Csipesz Kábel, 1 x Narancs hátlap, 1 x Felhasználói Kézikönyv 1 x 9 v-os Elem, Nyisd ki a Rekesz Fedelét a Vissza csavarhúzóval, majd Helyezze be az Akkumulátort, a Multiméter Használatra Kész (Minden Neoteck Termék Jön A 18 Hónap MINKET Alap Garancia). 【2000 Számít Zsebében Digitális Multiméter】Pontosan Intézkedések AC/DC Feszültség DC Áram -, Ellenállás -, h FE (DC erősítés) teszt, NPN PNP tranzisztor teszt, meg Még Nagyon Hasznos a Laboratóriumi, az Oktatás, a Gyár, a Műhely által Ajánlott Sok Szakember Mérnök. 【CE Minősített Több mint Terhelés Védelem】Célja, hogy Autóipari illetve a Háztartási Elektromos Problémák Biztonságosan, Pontosan. 【Háttérvilágítású LCD Kijelző】LCD Kijelző Háttérvilágítás azt Mutatja, Tisztább Érték, Könnyebben Olvasható. 【Védő Narancs Héj állvánnyal, Beépített】Az Esetben A Multiméter Valamilyen Csúszásmentes, Kissé Puha Műanyag, amely Segít a Csepp Védelem, Az állványra helyezi a Készüléket 45 Fokos Szögben, így a Képernyő Könnyen belátható, hogy a Kezem Szabad.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked