• Újszülött
Zicac Gyerekek Étkezési Szék Heightening Párna Zseb -Kisgyermekek Gyerekek Csecsemő, Baba Emlékeztető Üléspárna (Szürke)

Zicac Gyerekek Étkezési Szék Heightening Párna Zseb -Kisgyermekek Gyerekek Csecsemő, Baba Emlékeztető Üléspárna (Szürke)

HUF 0.67
Készleten

Elérhetőség

【Tökéletes Méret】32x32x8cm/12Add magassága 8cm azonnal, illik leginkább a családi ülés, könnyen telepíthető bármilyen szék.Felhasználható a gyermekek etetés, rajz, írás, vagy játszik. 【Kényelmes gyerekülésbe】Készült kiváló minőségű Pamut, Poliészter, majd Nagy sűrűségű szivacs.Kopásálló, valamint anti-wrinkle.Teljesen elég ahhoz, hogy támogatja egy felnőtt. 【Használata biztonságos】Jön két 20"-30" pántok alkalmas különböző méretű székek, tehát biztonságos ez a szék alatt, majd hátra.Pedig nem csúszik el vagy csúsztassa körül. 【Levehető & Mosható】Az anyag könnyen törli le, a fedél könnyen eltávolítható a gépben mosni,nem kell, hogy mossa meg a szivacsot. 【Könnyű, Hordozható】A kompakt kialakítás ideális otthoni használatra, illetve kivinni, valamint arról, hogy éttermekben, vagy egyik napról a másikra marad. 【Tökéletes Méret】32x32x8cm/12.Add magassága 8cm azonnal, illik leginkább a családi ülés, könnyen telepíthető bármilyen szék.Felhasználható a gyermekek etetés, rajz, írás, vagy játszik. 【Kényelmes gyerekülésbe】Készült kiváló minőségű Pamut, Poliészter, majd Nagy sűrűségű szivacs.Kopásálló, valamint anti-wrinkle.Teljesen elég ahhoz, hogy támogatja egy felnőtt. 【Használata biztonságos】Jön két 20"-30" pántok alkalmas különböző méretű székek, tehát biztonságos ez a szék alatt, majd hátra.Pedig nem csúszik el vagy csúsztassa körül. 【Levehető & Mosható】Az anyag könnyen törli le, a fedél könnyen eltávolítható a gépben mosni,nem kell, hogy mossa meg a szivacsot. 【Könnyű, Hordozható】A kompakt kialakítás ideális otthoni használatra, illetve kivinni, valamint arról, hogy éttermekben, vagy egyik napról a másikra marad.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked