• Újszülött
MIMOMA Érettségi Fekete Arany Konfetti Lufi, 12 Inch Érettségi Téma Latex Lufi, érettségire parti dekoráció-15 db (Glod/15pcs)

MIMOMA Érettségi Fekete Arany Konfetti Lufi, 12 Inch Érettségi Téma Latex Lufi, érettségire parti dekoráció-15 db (Glod/15pcs)

HUF 539.10
Készleten

Elérhetőség

?【Érettségi Lufi】Érettségi party lufi kit beleértve 15pcs fekete, arany, fekete, arany konfetti lufi ?【Prémium Anyag】Fekete-arany diploma lufi készítette 100% természetes latex,tele lehet a levegő vagy a hélium. ?【Ballagás Dekoráció】Fekete-arany diploma lufi tökéletes főiskola, középiskola, idősek, doktori diploma felek vagy ünnepségek. ?【Congrats Grad Fél Decor】Ballagás dekoráció léggömb létre, azzal a küldetéssel, hogy itt mindenkit a szép emlékek!Csak elképzelni tudjuk, hogy a magas minőségű garduation léggömbök segítségével világít a szép este, hogy ez egy felejthetetlen pillanat a gyerekek, magad, a családot, barátokat. ?【BALLAGÁSI PARTY kellék】Az érettségi lufi szuper alkalmas a ballagások.Használhatod őket, vagy a szabadban, lehet lógott a mennyezetre vagy a falra.Azt is tartsa a kezét, majd a képeket, hogy távozni fog mély emlékeket. ?【Érettségi Lufi】Érettségi party lufi kit beleértve 15pcs fekete, arany, fekete, arany konfetti lufi. ?【Prémium Anyag】Fekete-arany diploma lufi készítette 100% természetes latex,tele lehet a levegő vagy a hélium. ?【Ballagás Dekoráció】Fekete-arany diploma lufi tökéletes főiskola, középiskola, idősek, doktori diploma felek vagy ünnepségek. ?【Congrats Grad Fél Decor】Ballagás dekoráció léggömb létre, azzal a küldetéssel, hogy itt mindenkit a szép emlékek!Csak elképzelni tudjuk, hogy a magas minőségű garduation léggömbök segítségével világít a szép este, hogy ez egy felejthetetlen pillanat a gyerekek, magad, a családot, barátokat. ?【BALLAGÁSI PARTY kellék】Az érettségi lufi szuper alkalmas a ballagások.Használhatod őket, vagy a szabadban, lehet lógott a mennyezetre vagy a falra.Azt is tartsa a kezét, majd a képeket, hogy távozni fog mély emlékeket.Fekete-arany diploma lufi készítette 100% természetes latex,tele lehet a levegő vagy a hélium,tökéletes főiskola, középiskola, idősek, doktori diploma felek vagy ünnepségek.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked