• Újszülött
Tehén, Party Kellékek,Tej Szülinapi Dekoráció, beleértve Eldobható Tányérok,Desszert Tányér,Pohár,Szalvéta(16 Vendégek-88pcs)

Tehén, Party Kellékek,Tej Szülinapi Dekoráció, beleértve Eldobható Tányérok,Desszert Tányér,Pohár,Szalvéta(16 Vendégek-88pcs)

HUF 1.67
Készleten

Elérhetőség

★[Jó Minőség]-Tehén meghatározott, beleértve a 16 darab 9-es evőeszközök tálca 16 db 7 hüvelykes desszert tányér, 16 darab 9-uncia hideg italt poharakba, valamint 40 darab szalvéta, amely képes befogadni 16 a vendégek ★[Jó Minőség]-Ez a tehén fél ellátás kit készült tartós élelmiszer-minőségű vastag papír anyag nem könnyen összehajtható.Nem mérgező, Bpa-mentes, 100% - ig biztonságos, biológiailag lebomló, környezetbarát. ★[Kényelmes, időtakarékos] A tehén parti dekoráció lehet használni, hogy dobja el a papír tányérok, szalvéták, műanyag edények, hogy megmentse a tisztítás ideje, hogy élvezze a móka a dekoráció.Tölteni Ramadan a család!. ★A[Multi-jelenet alkalmazás]-Ezek a tehén fél ellátás alkalmasak bármely fél.Keressen ön akár szórakoztató divatos dekoráció felek, vagy szórakozás a felek, piknikek, játékok, illetve más tevékenységek, számíthat a tehén-tematikus party kellékek, hogy fokozza a fellebbezést a dekoráció, illetve a légzés.Adjunk hozzá egy kis varázslat a buli!. ★[100% - os Elégedettség Garantált]-Ha bármilyen kérdése van arról, hogy ezek a tehén, party kellékek, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Mi fog válaszolni 24 órán belül. ★[Jó Minőség]-Tehén meghatározott, beleértve a 16 darab 9-es evőeszközök tálca 16 db 7 hüvelykes desszert tányér, 16 darab 9-uncia hideg italt poharakba, valamint 40 darab szalvéta, amely képes befogadni 16 a vendégek. ★[Jó Minőség]-Ez a tehén fél ellátás kit készült tartós élelmiszer-minőségű vastag papír anyag nem könnyen összehajtható.Nem mérgező, Bpa-mentes, 100% - ig biztonságos, biológiailag lebomló, környezetbarát. ★[Kényelmes, időtakarékos] A tehén parti dekoráció lehet használni, hogy dobja el a papír tányérok, szalvéták, műanyag edények, hogy megmentse a tisztítás ideje, hogy élvezze a móka a dekoráció.Tölteni Ramadan a család!. ★A[Multi-jelenet alkalmazás]-Ezek a tehén fél ellátás alkalmasak bármely fél.Keressen ön akár szórakoztató divatos dekoráció felek, vagy szórakozás a felek, piknikek, játékok, illetve más tevékenységek, számíthat a tehén-tematikus party kellékek, hogy fokozza a fellebbezést a dekoráció, illetve a légzés.Adjunk hozzá egy kis varázslat a buli!. ★[100% - os Elégedettség Garantált]-Ha bármilyen kérdése van arról, hogy ezek a tehén, party kellékek, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked