• Újszülött
Goderat Multi-funkcionális Kors Férfi Táska, USB-Töltés, Vízálló Sport Parittya válltáska, Túrázás, Táborozás, Utazás (Fekete)

Goderat Multi-funkcionális Kors Férfi Táska, USB-Töltés, Vízálló Sport Parittya válltáska, Túrázás, Táborozás, Utazás (Fekete)

HUF 1699.20
Készleten

Elérhetőség

➤Többrétegű, Nagy Kapacitás : A táskák nagy kapacitású tartani mobiltelefonok,a 9,7 hüvelykes i Pad vagy i Pad Mini, pénztárca, napszemüveg, a zene, a játékosok, valamint vizes palackokatMég azután is tárolja ezeket az elemeket, a hely több!. ➤Kereszt vagy Hátizsák : lehet vinni a táskát kors stílus, vagy a klasszikus hátizsák üzemmód is más a szívességet stílusok.Ezek kors táskák a férfiak könnyen állítható pántok, ami alkalmazkodik az ön igényeihez, kényelem. ➤Breezy Folytatni : A többfunkciós kors táska férfiak számára készült vízálló s könny-ellenálló nylon anyag.A könnyű anyag a kors táska teszi, hogy túl könnyen hordozható.Továbbá, a vállpántok biztosítják az optimális támogatást a vállát, miközben hordozza.Szóval, lehet bárhol könnyedén anélkül, hogy bármilyen zavar. ➤Alacsony akkumulátor?Nem nagy ügy! - USB töltő port design, beépített USB-kábel, könnyen lehet feltölteni a telefont.Az oldalon lyuk egy fejhallgató kábel, így élvezheti a zenét bárhol, bármikor.(kell, hogy a saját mobil tápegységet a hátizsák). ➤Legjobb Ajándék - Ez egy remek ajándék születésnapra, Valentin Napja, Apák Napja, Hálaadás, Halloween, stb.Nagyon alkalmas üzleti/szabadidő/utazás/kerékpáros/beach, valamint a napi használatra.SPECIFICATIONStyle : Utca Trend Material : Nylon Opening módszer : Zipper Function : Waterproof Color : Khaki, sötétkék, Fekete, Szürke, Green Length : 18 x 10 x 30 cm Packing lista : Hátizsák x 1 NOTEDue kézi mérések, kérem, engedje meg, enyhe mérési eltérések.Mivel a különböző kijelző, illetve a fényhatások, a tényleges színe a tétel lehet, hogy kissé eltér a szín jelenik meg a kép.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked