• Újszülött
Szappan Adagoló, Falra Szerelhető, Sampon, Szappan Zuhany Adagoló Tripla Fali Zuhany Szivattyú Krém Adagoló Újratölthető Palackok (Fehér)

Szappan Adagoló, Falra Szerelhető, Sampon, Szappan Zuhany Adagoló Tripla Fali Zuhany Szivattyú Krém Adagoló Újratölthető Palackok (Fehér)

HUF 0.67
Készleten

Elérhetőség

【Barátságos materia】 : Környezetbarát ABS műanyag,erős, tartósHőálló, nem könnyen deformálódik, nem antibakteriális, fertőtlenítő, egészséges, higiénikus. 【Könnyű külön】 : Használjon külön kilépő folyadék fúvókák, hogy a szivárgás elkerülése érdekében a hulladék is.Újratölthető, valamint a kivehető üveggel lehet távolítani a zuhany szappan adagoló.Kifejezetten hüvelykujj nyomja meg a funkció az egyszerű engedély. 【Falra szerelhető】 : A három falra szerelhető szappan adagolók vagy tartós, ideális krémek, szappanok, vagy fertőtlenítő szerek, tusfürdők, samponok, stb.Ha blokkolt, nem lesz folyékony.Könnyen lecsapódik folyadék a plug télen.Ajánlott, hogy a tisztítás után használja egy kicsit, hogy a csatorna a folyadék. 【Könnyű telepíteni, illetve használni】 : lehet rögzíteni a sarkon, vagy vízszintes fal, amely az összes rögzítő eszközök külön szappan adagoló meg lehet szüntetni a fal könnyen tisztítható.Top biztonsági kulcslyuk design, könnyű cserélni, alkalmas nyilvános helyen, biztonságos, tartós. 【használatra】 : Alkalmas fürdőszoba, hotel, tornaterem, klub, család, stb. 【Barátságos materia】 : Környezetbarát ABS műanyag,erős, tartós.Hőálló, nem könnyen deformálódik, nem antibakteriális, fertőtlenítő, egészséges, higiénikus. 【Könnyű külön】 : Használjon külön kilépő folyadék fúvókák, hogy a szivárgás elkerülése érdekében a hulladék is.Újratölthető, valamint a kivehető üveggel lehet távolítani a zuhany szappan adagoló.Kifejezetten hüvelykujj nyomja meg a funkció az egyszerű engedély. 【Falra szerelhető】 : A három falra szerelhető szappan adagolók vagy tartós, ideális krémek, szappanok, vagy fertőtlenítő szerek, tusfürdők, samponok, stb.Ha blokkolt, nem lesz folyékony.Könnyen lecsapódik folyadék a plug télen.Ajánlott, hogy a tisztítás után használja egy kicsit, hogy a csatorna a folyadék. 【Könnyű telepíteni, illetve használni】 : lehet rögzíteni a sarkon, vagy vízszintes fal, amely az összes rögzítő eszközök külön szappan adagoló meg lehet szüntetni a fal könnyen tisztítható.Top biztonsági kulcslyuk design, könnyű cserélni, alkalmas nyilvános helyen, biztonságos, tartós. 【használatra】 : Alkalmas fürdőszoba, hotel, tornaterem, klub, család, stb.Az élet Egyszerű, Divat.Falra szerelhető szappan adagoló 350ml, nagy kapacitású, alkalmas a különböző helyeken,megtalálja a szépség, stílus uralkodik.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked