• Újszülött
23Pcs Ellenállás Zenekarok meg Edzés Zenekarok, 5 Rakható Gyakorlat Zenekarok fogantyúval, 5 Ellenállás Hurok Zenekarok, ugrókötél, 8.

23Pcs Ellenállás Zenekarok meg Edzés Zenekarok, 5 Rakható Gyakorlat Zenekarok fogantyúval, 5 Ellenállás Hurok Zenekarok, ugrókötél, 8.

HUF 2699.10
Készleten

Elérhetőség

[Rakható Fel, hogy 150 Kg] : biztosítja A maximális élet-biztonsági használat közben, az 48" gyakorlat cső zenekarok készült 100% - ban magas minőségű természetes latex erős fém karabiner klipek, hogy nem szakad, vagy deformálódikEzek 5db rakható cső zenekarok különböző ellenállási szint : Sárga(10 kg), Zöld(20 kg), Piros(30 lbs), Kék(40 kg), Fekete(50 kg).Ezeket fel lehet használni önmagában, vagy a halmozott bármilyen kombinációja intenzitás a 10 kg 150 kg. [Teljes Test Edzés] : úgy Tervezték, hogy aktiválja az egész testet, akkor adjunk hozzá 5 különböző szinten fitness hurok zenekarok, 1 extra 8. ábra ellenállás zenekar ebben a meghatározott, anyaguk 100% természetes latex, jó rugalmasság, erős helyreállítási, hogy úgy érzi, magabiztos, kényelmes, miközben nyújtás.A zenekarok kicsi, könnyű, lehet, vedd könnyen a bőröndbe vagy táskába segítségével a hordtáska. [Pénztakarékos A Tornaterem Díjak] : Ez a beállítás jön 5 rakható cső zenekarok, 5 latex ellenállás hurok zenekarok, 1 ábra, 8 ellenállás zenekar, 1 ugrókötél, 1 markolat strengthener gyűrű, 1 instant hűtés törülköző, 1 fejpánt, 1 gyakorlat útmutató, 1waterproof hordtáska, 2 dobozkát soft-grip fogantyúk, 1 ajtó horgony, 2 boka heveder.Ez lehetővé teszi, hogy végre különböző súlyzós edzés gyakorlatok.Meg fog menteni körülbelül 40 dollár, mint a felvásárlási őket külön-külön. [Saját Otthoni Edzőterem] : Ez a gyakorlat zenekarok állítsa be lehet integrálni zökkenőmentesen minden edzés program, beleértve a Jóga, a Pilates, valamint a Strand Test edzés, stb, akkor állítsa be a fényerőt a rezisztencia-zenekar edzések, hogy megfeleljen a személyes célok.Ők a tökéletes ellenállás zenekarok glute/lábam, alakformálás a mellkas, has, bicepsz, tricepsz stb. [A Legjobb Ajándék] : Akár egy kezdő, vagy egy szakértő, ezek ellenállás zenekar teljes mértékben megfeleljen az ön igényeinek.Ez egy nagyszerű ajándék minden alkalomra.Minden gyakorlat ellenállás zenekarok alaposan tesztelt, mielőtt a hajó őket.Ha nem felel meg önnek, bármilyen okból, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi gondoskodunk a 12 óra!.Az ellenállás zenekarok ajánlani egy nagyszerű alternatívája a szabad súlyok, valamint a hagyományos edzés gépeken, kiváló lehetőség az otthoni edzőterem, valamint utazás szüksége van.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked