• Újszülött
Hajkiegyenesítő Krém, 2db x 500ml Moisturist hajvasalót Meghatározott Öblítő Professzionális hajápoló Krém Szalon Otthon(2)

Hajkiegyenesítő Krém, 2db x 500ml Moisturist hajvasalót Meghatározott Öblítő Professzionális hajápoló Krém Szalon Otthon(2)

HUF 7398.00
Készleten

Elérhetőség

JELENTŐS HATÁS : Curl krém egyenes hajat biztosít maximális táplálkozás, definíciója, hidratálja, védi, táplálja a hajat, javítva annak erejét, rugalmasságátJÓ ABSZORPCIÓS KAPACITÁS : Könnyen felszívja, majd úgy döntöttem, hajszerkezet, hogy haj fényét.Hidratáló, a haj, javítja a száraz haj, a haj selymes, nem zsíros.ENYHE HOZZÁVALÓK : Haj dauer krém használata enyhe összetevők, nem serkentik, vagy károsítja a hajat, használható biztonságosan.Nem fáj a haj, illetve fejbőr.HASZNÁLATA EGYSZERŰ : Egyszerű, kényelmes a használata, DIY egyenes haj, időt takarít meg, az erőfeszítés.Alkalmazása a nedves hajra, majd fésüld át.Természetes kiegyenlítő tényezők megváltoztatják a belső szerkezet, a haj, a haj egyenes.Széles KÖRBEN HASZNÁLHATÓ : A haja egyenes krém könnyű hajformázó pedig időt takaríthat meg.Ideális hajápoló termék, fodrászat, majd haza, hogy a lehető legjobb ellátást a haj.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Hajkiegyenesítő Krém Nettó Tartalom : 2db x 500ml Használat : 1. Mosd meg, majd szárítsd meg a hajad, amíg 50% - száraz; 2. Oszd meg az e-haj, alkalmazni ügynök Egy egyenletesen elosztva a haját a fésű; 3. Alkalmazni egyenletes rétegben, kezdve 2 cm-re a haj gyökere, valamint comb a gyökér, hogy a végén a haja; 4. Várjon 15 percet, hogy lásd a mértéke lágyító haj, elmosva a siker vízzel öblítse le, ne használja a sampont; 5. Alkalmazni hajformázó krém a haj, egyenletesen vonatkozik ez a haj, várjon 15 percet, majd öblítsük le vízzel.Használhatja a haj vagy kondicionáló; 6. Mosd meg, majd szárítsd meg, nézd meg a hatást, természetes, egyenes.A csomag Lista : 1 x Öblítő Tejszín, 1 x Hajformázó Krém.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Edge Kétoldalas Kefe Haj Fésű - 2 Db
  • Újszülött

Edge Kétoldalas Kefe Haj Fésű - 2 Db

HUF 0.33

KétoldalasA fésűt, majd ecsettel egy oldalon állunk.Hidd el, a baba haja van szüksége, ezeket a keféket.Nagy, minden hajtípusra.Az Ecset van egy új design, több funkciót is.A fés

Vad Növekedés Haj Olaj 4 Oz
  • Újszülött

Vad Növekedés Haj Olaj 4 Oz

HUF 2.33

Elősegíti a vastag, hosszú haj növekedésétCsökkenti ütésszárítás ideje (Kérjük, Kövesse az UTASÍTÁSOKAT Pontosan Megfelelő Használata).Megpuhul detangles haj.Nyúlik, izom