• Újszülött
50 Csomag, Különböző Színű Pillangó Haj Klipek, Gyönyörű Pillangó Mini Haj Klipek Haj Kiegészítők Nők, Lányok (egyszínű)

50 Csomag, Különböző Színű Pillangó Haj Klipek, Gyönyörű Pillangó Mini Haj Klipek Haj Kiegészítők Nők, Lányok (egyszínű)

HUF 2.00
Készleten

Elérhetőség

A csomag TARTALMAZZA : 50 PILLANGÓ HAJ KLIPEK ,Tartalmaz 16-18 különböző színek, haj klipek vannak csomagolva egy kerek műanyag tartály napi tárolóÉDES MEGJEGYZÉS : Mivel a kézi szedés, valamint canning, a mennyiség a minden szín csoport lehet, hogy egy vagy két szín különbségek, győződjön meg róla, hogy nem bánja, hogy megrendelés előtt (18 színek).Anyaga : műanyag haj klipek fém tavaszi, mind tartós anyag, amely nem könnyen törik, képesek kielégíteni a napi szükséglet.Kis Méret : mérési 2 x 1.8 cm / 0,8 x 0,7 (LW) minden, egy nyílás szélessége 30 mm fogak körülbelül 4 mm hosszú.Aranyosak a haj, tökéletes az ön számára, hogy használja, illetve tárolja.A SZÉLES körű ALKALMAZÁS : Ezek a pillangó karom a klipek aranyos haj kiegészítők, alkalmas bármilyen korú vagy stílus.Illik a vendégeknek, tantermek, pedig harisnya fel személyes használatra.Gyönyörű Mini Pillangó Haj Klipek Haj Kiegészítők, a Lányok, a Nők pedig A színes haj klipek díszítenek, hogy a hangsúly a tömeg.Alkalmas minden típusú frizurák.Szabadon, hogy összekapcsolják minden szín, a boldog.Miért a haj klipek? ? 50 csomag gumi haj nyakkendő, hogy megfeleljen a különböző igényeket. ?Magas minőségű anyag, nem mérgező, ártalmatlan ember. ?Jó rugalmasság, haj biztonságos,ismételt nyújtás nem könnyű megtörni ?Az élénk színű haj klipek fogja találni, hogy minden ruhában. ?Tökéletes a hosszú haj, rövid haj, göndör, lófarok, fonás, stb. ?Mini kompakt méret, könnyen hordozható, valamint tároló.Specifikáció : Anyag : műanyag Szín : 12-18 féle szín Csomag Tartalmazza : 50x Haj Karom Klipek.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked