• Újszülött
Anhua 1DB Bájos emelje Kötet Lapkák Méhkas haj styler Helyezze be Eszköz Haj Fésű Fekete/Barna színeket választani Forró (Fekete)

Anhua 1DB Bájos emelje Kötet Lapkák Méhkas haj styler Helyezze be Eszköz Haj Fésű Fekete/Barna színeket választani Forró (Fekete)

HUF 1.33
Készleten

Elérhetőség

maradhat szilárdan a hajadNincs szükség további csapok vagy klipek Könnyen teremt nagy szexi kötet ennek a nagy haj formálója;.ez nagyon jól működik a rövid haj is, hogy bájos, elegáns, Jó lesz a buli, vagy bankett;.Kényelmes, hagyja, egyéni izgalmas rejtett váltólapkák elképesztő eredmények!Magabiztos, szép a másodperc;. Lépés Gyűjteni felső részén a haj, a fenti fülek, s tartsd 2. Lépés Hely, a fogak, a comb a bázis emelte a haja.insert & dia fogait haj.fogak mutat vissza Lépés 3 tegye a haját a fésű.stílus, majd rögzítse a kedvenc csatot, vagy rugalmas (A comb marad rejtve a haj). 1 pc haj lapkák maradhat szilárdan a hajad.ez nagyon jól működik a rövid haj is.Állapot : 100% új, magas minőségű Anyag : Nylon Méret : 8cm X 4cm/3.57"(kb) Szín : Fekete Csomag : Haj fésű formálója x 1 Használati 1. Lépés Gyűjteni felső részén a haj, a fenti fülek, s tartsd 2. Lépés Hely, a fogak, a comb a bázis emelte a haja.insert & dia fogait haj.Fogak mutat vissza. lépés Feküdt a haját a fésű.stílus, majd rögzítse a kedvenc csatot, vagy rugalmas (A comb marad rejtve a haj).

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked