• Újszülött
Természetes Camellia Mag Olaj a Haj Növekedését 30 Kapszula, Száraz, Sérült Haj Osztott Vége, Minden hajtípusra Alkalmas (3 doboz)

Természetes Camellia Mag Olaj a Haj Növekedését 30 Kapszula, Száraz, Sérült Haj Osztott Vége, Minden hajtípusra Alkalmas (3 doboz)

HUF 2.67
Készleten

Elérhetőség

➤【Természetes Camellia Mag Olaj a Haj Növekedését Kapszula】Haj lényeg kapszula, aktiválja a haj vitalitás, táplálja a hajat, javítja a haj érdességNagy a töredezett, száraz, sérült haj. ➤【Természetes Alapanyagokból】Olaj a haj növekedését kapszula dúsított növényi kivonatok, a jojoba olaj sima hidratáló, enyhe, nem irritáló.Camellia mag olaj levelek haj sima, fekete, illetve kezelhető. ➤【A haj Növekedését Olaj】Haj olaj kapszula erősíti a haj gyökere, javítás, természetes hajszín.Hidratálja a haja, haja sima, fényes, hogy a haj egészséges, fekete. ➤【Könnyen Használható】Nem mosom könnyű használat, alkalmazni haj kezelés olaj egyenletesen elosztva a haj, szempilla, szemöldök, vagy közvetlenül a hajas fejbőrön.Ez a fajta hordozható haj olaj kapszula javíthatja a száraz haj bármikor egy tartós illat. ➤【Minden hajtípusra alkalmas】Alkalmas a poszt-szín érdekel, alkalmas a szín-unalmas vagy nap-károsodott haj fenntartása utáni szín ragyog Haja úgy érzi, puha, könnyen kezelhető, de tovább tart.Specifiations : Állapot : Új Neve : Természetes Camellia Mag Olaj a Haj Növekedését Kapszula Fő összetevők : növényi kivonatok eltarthatóság : három évvel Tartalom : 0,5 g×30 kapszula/ 1box Alkalmas a hajad : Minden hajtípusra Tárolási módszer : tárolja hűvös, száraz helyen, Hogyan Kell Használni : 1. Nyissa meg a kapszula, majd öntsük a tartalom a kezedbe. Alkalmazni, hogy a hajad, különös tekintettel a gyökerek, a legjobb eredményt. Lágyan masszírozza be, majd hagyjuk ázni a 30 perc, vagy egyik napról a másikra (ha szükséges).A csomag Tartalmazza : 1/2/3 dobozok x Természetes Camellia Mag Olaj a Haj Növekedését Kapszula Megjegyzés : Egyéb tartozékok demo a képen nem szerepel.Általában a színek, lehet, hogy egy kicsit más miatt különböző monitorok.Kérem, engedje meg, 1-5mm eltérés miatt kézi mérés.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked