• Újszülött
Yoidesu Természetes Fehér Hullám Haj Paróka Szintetikus Selymes Göndör, Hullámos Paróka Szintetikus hőálló Rost Paróka Nők,

Yoidesu Természetes Fehér Hullám Haj Paróka Szintetikus Selymes Göndör, Hullámos Paróka Szintetikus hőálló Rost Paróka Nők,

HUF 4815.90
Készleten

Elérhetőség

A bélés elfogadott magas minőségi net, jó légáteresztő, hatékonyan megakadályozza, hogy a deformáció, illetve meghosszabbítja szolgálati időMind a természetes megjelenés, hogy a paróka természetes, puha, valódi.Ne aggódj, fog-e esni, vagy fújja el a szél, kellemes, határozott.Nagyon puha, kényelmes, puha paróka, könnyen létre a kívánt eredményt.Rugalmas kalap, gumiszalag alkalmasak a nők minden átlagos méretű, kényelmes, biztonságos.Szolgáltatás : 1. A bélés elfogadott magas minőségi net, jó légáteresztő, hatékonyan megakadályozza, hogy a deformáció, illetve meghosszabbítja szolgálati idő. Mind a természetes megjelenés, hogy a paróka természetes, puha, valódi. Ne aggódj, fog-e esni, vagy fújja el a szél, kellemes, határozott. Nagyon puha, kényelmes, puha paróka, könnyen létre a kívánt eredményt. Rugalmas kalap, gumiszalag alkalmasak a nők minden átlagos méretű, kényelmes, safe Specification : Állapot : 100% Új Elem Típus : Wig Material : Magas hőmérséklet silk Purpose : használhatja a felek, Halloween, szerepjáték, vagy a mindennapi életben, nagyon divatos.Rajta Módszer : 1. A haj nettó nyitott mindkét végén, mindkét kezével támogatja a fejlesztési net, a tetején a fej, a nyak;2. Az oldalon a haj nettó érintkezői lefelé, majd mindkét kezével csípje be az oldalra, anélkül, hogy az oldalon a haj nettó, majd húzza a haját nettó felfelé, amíg a haj vonatkozik;3. Állítsa be a szélén a varrás vissza a hajszálvékony elérni, majd dörzsölje a haj egyenletes.Használjon egy kis klip, hogy a fix hátra a fejét, nem, tegye a feje tetején;4. Ajánlott, hogy a fix az első, hátsó, bal, illetve jobb oldalán.Ha egy haj-pin-kódot, a haj net lesz feszesebb.Befejezése után a fenti 4 lépéseket, a haj nettó lényegében befejeződött.A csomag Lista : 1 x Paróka.

Az áru paraméterei

Condition:
100% Brand New 
Item Type:
Wig
Material:
High temperature silk
Purpose:
You can use it in parties, Halloween, role-playing or daily life, very fashionable.
Wearing Method:
1. The hair net is open at both ends, with both hands supporting the development net, from the top of the head down to the neck;:
2. The side of the hair net is facing down, and both hands pinch the side without the side of the hair net and pull the hair net upwards until all of your hair is covered;:
3. Adjust the edge of the seam to the back of the hairline and reach in and rub the hair evenly. Use a small clip to fix it behind the head and don't put it on top of the head;:
4. It is recommended to fix the front, back, left, and right sides. If you use a hair pin, the hair net will be firmer. After finishing the above 4 steps, the hair net is basically completed.:
Package List:
1 x Wig :

Jobban tetszik neked

Add Klipek Haj Fésű Rózsaszín
  • Újszülött

Add Klipek Haj Fésű Rózsaszín

HUF 3.00

Triflex comb funkciók 3 sor flex sörték a gyengéd hajkibontóCsökkenti a sima, fénylő & finoman detangles rajta a szőr.Puha sörték a gyengéd, hogy fésülte a haját öröm.5" L x