• Újszülött
ZIMASILK Selyem Fejpánt - 22 Momme Tiszta szem Szeder Mintás Selyem Fejpánt a Nők, Csomagolt, Luxus Ajándék Doboz, Ideális Ajándék(Pattern2)

ZIMASILK Selyem Fejpánt - 22 Momme Tiszta szem Szeder Mintás Selyem Fejpánt a Nők, Csomagolt, Luxus Ajándék Doboz, Ideális Ajándék(Pattern2)

HUF 809.10
Készleten

Elérhetőség

✅Prémium Anyag : Ezek a Zima selyem fejpánt készült 22 momme, 100% - os legmagasabb fokozat(6 A) mulberry selyem, mely ultra puha, sima, kényelmes, légáteresztőEz nem csak védi a hajat a káros, hanem megőrzi a haj élénk. ✅Fit : A Kerülete : 17".Szélesség : 3"-4", hossz : 9" feszített 12".Egy méret, a legtöbb ember, minden selyem fejpánt egy selyem tartozó gumi hátul, ezért rugalmas, gyengéd a haj.(TIPP : Nem alkalmas nagy fej kerülete, ha nem passzol, csak nyugodtan Vissza&Visszatérítés. ✅Haj Védelme & Anti-ageing Előnyök : Zima selyem fejpánt készült tiszta eperfa selyem, kényelmes, puha ahhoz, hogy akár egész nap, nem irritáció, hogy a törékeny haj.Csökkentett súrlódás megakadályozza, hogy a haj törés, elősegíti anti aging azáltal, hogy a bőr sima. ✅Különböző Használat : Az elegáns fejpánt tökéletes a mindennapi életben.Amikor gyakorlat, mosás arcát, smink & spa, ez a legjobb kívül. ✅Ideális Ajándék Neki : Ez a Zima selyem fejpánt csomagolt, luxus ajándék doboz, hanem egy ideális ajándék választás Hálaadás, Karácsony, Új Év a fesztiválok.Ha bármilyen kérdés van, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, válaszolni fogunk hamarosan.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked