• Újszülött
Uniszex Fém fejpánt | 3PCS Fém Fejpánt | Fekete Alufelni Vezeték Fejpánt Fürdés fejpánt csúszásmentes Haj Karika, A Férfiak, Nők, Gyerekek

Uniszex Fém fejpánt | 3PCS Fém Fejpánt | Fekete Alufelni Vezeték Fejpánt Fürdés fejpánt csúszásmentes Haj Karika, A Férfiak, Nők, Gyerekek

HUF 3.33
Készleten

Elérhetőség

★ Unisex design : A fém fejpánt úgy tervezték, hogy alkalmas legyen mind a férfiak, mind a nők, így sokoldalú, illetve funkcionális különböző tevékenységek
★ 3 : Ez a termék jön egy csomag 3, ügyfelek több lehetőséget, hogy használja a különböző alkalmakkor.
★ Fekete alufelni vezeték anyag : A fejpánt készülnek a kiváló minőségű alufelni fekete drót anyag tartós, hosszú élettartamú, valamint korrózióálló.
★ Fürdés fejpánt : Ezek a fejpánt kifejezetten használata során fürdés, amely csúszásmentes haj karika, hogy haja a hely pedig megakadályozza, hogy vizes.
★ Csúszásmentes haj karika : A csúszásmentes kialakítása a haj karika biztosítja, hogy a fejpánt marad a helyén, még a fizikai tevékenységek.
★ Alkalmas minden korosztály számára : Ezek a fém haj zenekarok vannak kialakítva, hogy alkalmas minden korosztály számára, így tökéletes a gyerekek, felnőttek, idősek az egyének.
★ Könnyen használható : A fém fejpánt vagy könnyű viselet, majd távolítsa el, biztosítva a gondtalan módja annak, hogy kezelni a haja alatt, a különböző tevékenységek.
★ Stílusos design : A fekete huzal ötvözött anyagot, minimalista design ezek a fém fejpánt, hogy őket elegáns, sokoldalú, kiegészítve bármilyen ruhában.
★ Könnyű : Ezek a fém fejpánt vagy könnyű, biztosítva a kényelmes illeszkedést hosszabb viselni anélkül, hogy bármilyen kellemetlen érzés.
★ Könnyen tisztítható : A fém anyag, ezek a fejpánt teszi őket könnyű tisztítani egy nedves ruhával, amely lehetővé teszi a problémamentes fenntartás.Azonosítsa a termék : Uniszex Fém fejpánt Megjegyzés mennyiség : 3 PCS Fém Fejpánt Azonosítani a szín : Fekete Alufelni Vezeték Fejpánt Megjegyzés : a konkrét használat : Fürdés fejpánt Azonosítani a főbb jellemzők : csúszásmentes Haj Karika, alkalmas Férfiakat, Nőket, Gyerekeket, Fémből.Megjegyzés az előnyök : Ezek a fém haj zenekarok nyújt egy stílusos, biztonságos módja annak, hogy tartsa haj, az arc, a különböző tevékenységek, beleértve a fürdés.Hogyan kell használni : Ezek a fejpánt lehet viselni, azáltal, hogy őket a fejét, elhelyezése őket biztonságosan, hogy a haja ne a hely.Hogyan kell gondoskodni : A fém fejpánt lehet tisztára egy nedves ruhával, majd szabad levegő száraz.Megjegyzés : a célközönség : Bárki, aki szeretne egy stílusos, biztonságos módja annak, hogy tartsa haját, az arcát, tevékenységeket, beleértve a férfiak, nők, gyerekek.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

'Művész Paletta, Fa Hajkefe (HA00040610)
  • Újszülött

'Művész Paletta, Fa Hajkefe (HA00040610)

HUF 3.00

Kézzel készített természetes fa hajkefeErgonómiksima felület, a kényelmes fogást.Jó, merev, fekete műanyag csappal. Ez őrültség, egyedi design.Méret : 6cm x 22cm.Egy mustvolna