• Újszülött
Törülközőt, Köntöst a Nők, Törölközőt Betakar Zuhanyzó, Fürdő, Haj Törölközőt, meg Fejpánt Ajándék, Gyorsabb Szárítás Pamut (Korall)

Törülközőt, Köntöst a Nők, Törölközőt Betakar Zuhanyzó, Fürdő, Haj Törölközőt, meg Fejpánt Ajándék, Gyorsabb Szárítás Pamut (Korall)

HUF 3.33
Készleten

Elérhetőség

? Prémium Minőségű Anyagok : A Törülközőt, Kit anyagokból készült prémium minőségű 100% pamutA haj wrap csökkenti a száraz idő 30% - kal, csavarás nélkül, illetve károsítja a hajat.Plusz, nagyon hangulatos, kényelmes. ? Tökéletes : Minden termékünk egy gumiszalag a lezárás gombot, amely tökéletesen illeszkedik a test, ez a legjobb módja annak, hogy száraz, kényelmes. ? Kényelem, Szépség Design : A Törülközőt, Kit segít csökkenteni a stressz idő száradás közben a teste, a haja, amikor más, mint az arc kezelések, haj kezelések, dolgozik a laptopján, valamint még sok más. ? Társadalmi Felelőssége : A Törülközőt, Kit jön egy újrafelhasználható táska, hogy lehet használni, hogy készítsen smink, bőrápolási termékek, stb.A hozzájárulás a környezetvédelmi lesz pozitív.A Törülközőt, Kit egy sor innovatív, minőségi termékek, tett a nők, a nők, a termékek 100% pamut frottír kesztyűt, a Törülközőt, Kit egy terméket úgy tervezték, a kényelmet, a szépséget a prémium minőségű anyagok.Úgy tervezték, hogy minden nő, meg minden hajtípusra, a Törölköző, Sapka tökéletes termék, hogy kényeztesse a testét, a haját, úgy viselkedik, mint egy többcélú kalap, használhatja, a bőrápolás, alkalmazni, vagy távolítsa el a sminket, a kezelések hajszálerek, sokkal több, mindezt anélkül, hogy észrevenné, hogy ez a rugalmas szalag, se nem szoros, se nem laza, míg a Törölközőt Test egy törülközővel, rugalmas, hogy tökéletesen illeszkedik a test több gombok segítségével állítsa be a nyomást, megy, hogy jól érezzem magam anélkül, hogy a törülközőt esett le, miközben megy a napi tevékenységek, valamint a tökéletes kiegészítő, egy fejpánt azok számára, ápolás napon, vagy, ha csak nem akarja, hogy a haj alá az arcán.A bársonyból anyag szuper nedvszívó, ami csökkenti a haj, test, szárítási idő.Nem lesz olyan kényelmes, elfelejted, hogy rajtad őket, a pamut anyaga melegen tart, hűvös időben.Vigyázz a Törülközőt, Kit, prémium minőségű anyagok tegnap kétszer olyan hosszú, mint a közös anyagokat mossuk ki kézzel, vagy a mosógép.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Szakáll Comb & Wax Kit
  • Újszülött

Szakáll Comb & Wax Kit

HUF 2155.50

2 AZ 1 : mindkettő egy fésűt, illetve viaszt ezzel a Szakáll SzettREMEK AJÁNDÉK : Ezek a termékek egy nagy ajándék a szakállas ember az életedben!.KLASSZIKCOMB : Tartsa a szakáll