• Újszülött
Fali tartó Dyson Airwrap Styler Haj hajsütővas Hordó, Fém Organizor Tároló Állvány Alkalmas a Különböző Göndör Haj Rúd,Alumínium (Fekete-Arany)

Fali tartó Dyson Airwrap Styler Haj hajsütővas Hordó, Fém Organizor Tároló Állvány Alkalmas a Különböző Göndör Haj Rúd,Alumínium (Fekete-Arany)

HUF 1709.10
Készleten

Elérhetőség

【Alkalmas a Különböző Előírások】Ez a konzol, egy nagy belső átmérője 45mm/177 be, így könnyen tárolható különböző előírások, a haja curling botok, straighteners, valamint más fodrászati eszközök.Kompatibilis a Dyson Air wrap multi-styler Teljes sorozat. 【Magas Minőségű Anyag】A teljes birtokosa készült megvastagodott alumínium ötvözet, ami egyszerű, modern, sima, finom, korrózióálló, rozsda bizonyíték, kopásálló, valamint karcálló. 【Magas hőállóság】Magas minőségű alumínium ötvözetből anyag, ellenáll a magas hőmérsékletnek.Használata után a sín, hajsütővas, vasaló, nem kell várni, amíg lehűl, majd tárolhatja bármikor. 【Könnyen Telepíthető】Két telepítési módszerek : ①Do nem kell lyukat fúrni a falra, anélkül, hogy az eszközök, valamint a csavar, csak teal ki a ragadós szalag bottal a falon.Erősített a falra, ne tegyen semmit a polcon 48 órán belül. ②And is biztosítunk csavar szerelőkészlet az emberek, hogy ki kell fúrni. 【Helytakarékosság】Ez a falra szerelhető tartóba lehet függőlegesen tárolja a fodrászati eszközök tartani a pulton tiszta.A jobb oldalon a jogosult, van is egy fogót a kábel tárolás, majd csatlakoztassa rögzítés. 【Alkalmas a Különböző Előírások】Ez a konzol, egy nagy belső átmérője 45mm/1.77 be, így könnyen tárolható különböző előírások, a haja curling botok, straighteners, valamint más fodrászati eszközök.Kompatibilis a Dyson Air wrap multi-styler Teljes sorozat. 【Magas Minőségű Anyag】A teljes birtokosa készült megvastagodott alumínium ötvözet, ami egyszerű, modern, sima, finom, korrózióálló, rozsda bizonyíték, kopásálló, valamint karcálló. 【Magas hőállóság】Magas minőségű alumínium ötvözetből anyag, ellenáll a magas hőmérsékletnek.Használata után a sín, hajsütővas, vasaló, nem kell várni, amíg lehűl, majd tárolhatja bármikor. 【Könnyen Telepíthető】Két telepítési módszerek : ①Do nem kell lyukat fúrni a falra, anélkül, hogy az eszközök, valamint a csavar, csak teal ki a ragadós szalag bottal a falon.Erősített a falra, ne tegyen semmit a polcon 48 órán belül. ②And is biztosítunk csavar szerelőkészlet az emberek, hogy ki kell fúrni. 【Helytakarékosság】Ez a falra szerelhető tartóba lehet függőlegesen tárolja a fodrászati eszközök tartani a pulton tiszta.A jobb oldalon a jogosult, van is egy fogót a kábel tárolás, majd csatlakoztassa rögzítés.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Cala Új bonyodalom cicák hajkefe
  • Újszülött

Cala Új bonyodalom cicák hajkefe

HUF 539.10

Detangles a nedves, mind a száraz haj teszi őket levegőt könnyebbenA haj mentes csomó meghibásodásának megelőzése, valamint az egészséges haj.A puha, rugalmas, sörte, lehetővé

A Curl Mosolygó Növekedés Olaj
  • Újszülött

A Curl Mosolygó Növekedés Olaj

HUF 3366.00

Egy TÖKÉLETES Formula, a Növekedés, Vastagság & Élek!Hidratálja, majd Hozzáteszi Ragyog!Egy TÖKÉLETES Formula, a Növekedés, Vastagság & Élek!Hidratálja, majd Hozzáteszi Ragyo