• Újszülött
LadayPoa Fejpánt Hölgyek, Nők Széles Hajpánt Bohém Virágmintás Leopárd Csomót Rugalmas Jóga Fejét Csavarja Hairbands(6 Szín)

LadayPoa Fejpánt Hölgyek, Nők Széles Hajpánt Bohém Virágmintás Leopárd Csomót Rugalmas Jóga Fejét Csavarja Hairbands(6 Szín)

HUF 3.33
Készleten

Elérhetőség

Fej tartozékok különböző mintákat, majd gyönyörű minták, hogy megfeleljen a ruha meg a haj különböző módonNem számít, milyen a frizurád, egyenes vagy göndör haj, valamint attól, hogy vastag vagy vékony haj, ezek a fejpánt minden jól illeszkednek.Ez a multi-szezonban fejpánt használható egész évben : hogy felszívja a verejték a forró évszakban, hogy tartsa a homlokát, majd fülét meleg, egy hideg nap.Lehet, hogy 1 ~ 3cm különbség a kézi mérés, kérlek, értsd meg!.Kérem, engedje meg, enyhe szín különbségek miatt különböző monitorok vagy a világítás. 【Magas Minőségű Anyag】 : Fejpánt készült kiváló minőségű pamut keverék.Lélegző, rugalmas, bőr-barát, a fejpánt könnyű, mosható pedig ideális a mindennapi viselet. 【Méret】 : A női haj zenekar mintegy 25 * 15 cm / 9.9 cm, amely meghosszabbítható 36cm / 14.2 cm, egy méret, a legtöbb nő, széles sávok képes lefedni a homloka körül, a Tovább arc el a kócos haj, s a verejték. 【Divatos Kiegészítő】 : A gyönyörűen kialakított jóga fejpánt áll rendelkezésre, 6 különböző színben lehet választani a különböző színek, attól függően, hogy a ruhák pedig engeded meg magadnak, hogy kitűnjön a tömegből. 【Széles körű Alkalmazását】 : Ezek a fejpánt haj kiegészítők annyira sokoldalú, tökéletes a mindennapos, felek, a munka, a sport, utazás, ünnepségek, valamint bármely más szabadtéri tevékenység, vagy a fesztivál, amely díszíteni magát. 【Tökéletes Ajándék】 : Nyári fejpánt nők alkalmasak mindenki számára, mert a jó rugalmasság.Lehet ideális ajándék választás Karácsonyra, Tanárok Nap, anyák Napja, Valentin-Nap, a Hálaadás, mint ajándékok.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked