• Újszülött
HAIMEIKANG Hippi Haját Kendő Fejpánt a Nők Bohém Fejpánt Kötött Haj Zenekarok Virágos Fejét Benőtték a Lányok(Fekete+Fehér+Szürke)

HAIMEIKANG Hippi Haját Kendő Fejpánt a Nők Bohém Fejpánt Kötött Haj Zenekarok Virágos Fejét Benőtték a Lányok(Fekete+Fehér+Szürke)

HUF 3.00
Készleten

Elérhetőség

❀HORGOLT FEJPÁNT-A vintage fejét kendő készült felső, kötött szövet,amely légáteresztő, puha, tartja a fejbőrt a verejtékAz aranyos haját kendő nagyon könnyű súly,nem dörzsöli a fejét, vagy a haja.A kézzel készített hajpánt nem könnyen deformálódik, vagy pilling. ❀EGY MÉRET - A kötött haját kendő a nők rugalmas.Egy méret, a legtöbb nő.A hossza a haj zenekar szól 42cm/16.6 cm, a szélessége kb 6cm/2.4 hüvelyk a hossza egy zenekar 23cm/9.Beállíthatja, hogy a kapcsolatok az ön igényei szerint. ❀KÖNNYŰ VISELET - A tartós haj zenekar van kötve a kettő.Vannak változó rajta módon.Sokan inkább viselni a fején,de lehet használni a fantáziáját, hogy még több módon viselni.A zenekarok segítsen megoldani a haj, a sálat pedig megakadályozza, hogy a csúszó.Marad szépen a fejét, nem kell, hogy állítsa be az óra után is felvenni. ❀KÜLÖNLEGES DESIGN . A finom keres, horgolt haj használt hollow-faragott daisy vagy virág design,amely egyesíti a retro, modern stílusban.A színe nagyon szép,tökéletesen illeszkedik bármilyen frizurát.Nagyon népszerű mostanában, az tesz vonzóvá .A hippik turbánt, tökéletesen alkalmas, minden évszakban. ❀MEGFELELŐ ALKALOMMAL . Ez a fej tartozék nagyon alkalmas a mindennapi használatra.Felveheted, amikor dolgozni mész,maradjanak otthon, vagy egy randi.A gyönyörű fejpánt is használható edzés, mint egy sport fejpánt.A strand fejpánt teljesen elkopott a nyaralás.Könnyen megbirkózni a különböző időszakok az életben.A virágos fejét kendő KÉZZEL készített.Ez a funkció teszi, hogy több, kényelmes, tartós.A különleges haj zenekar légáteresztő, puha, tartja a fejbőrt a verejték.A sál nagyon könnyű,nem nyomja meg a fejét, majd dörzsölje meg a fülét.A design népszerű daisy kép színei vannak olyan fényes.A haj csomagolja be van kötve a kettő.Ez alkalmas a változó fejét méretben.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked