• Újszülött
NVENF Szent Patrik Nap Fejpánt Zöld Strasszos Csomózott Hairband Csillogó Kristály Hairbands Csomózott Ékes Fejpánt a Nők (Zöld)

NVENF Szent Patrik Nap Fejpánt Zöld Strasszos Csomózott Hairband Csillogó Kristály Hairbands Csomózott Ékes Fejpánt a Nők (Zöld)

HUF 1259.10
Készleten

Elérhetőség

ღ Szent Patrik Nap Fejpánt : adjunk Hozzá egy kis extra ragyog a Szent Patrik Nap ruhát ez a szemet gyönyörködtető strasszos fejpántA funkció gyönyörű, elegáns zöld csomózott fejpánt csillogó kristály díszítések, egy káprázatos nézd.Viseld ezt a díszes kristály hairband, hogy a leghelyesebb módon, hogy a szerelem Szent Patrik Napot!Azzal, hogy a szerencse biztos, hogy gyere te is!!. ღ Ír Strasszos Hairband : Élvezze a helyzet ezen a Szent Patrik Nap ez a zöld csillogó strasszos hairband.Az elbűvölő bejewelled fejpánt vagy berakásos csillogó zöld kristályok egy játékos Szent Patrik Napi téma design kiemeli a Szent Patrik Nap jelmez, bájos módja annak, hogy megünnepeljük az Ír örökség.Hogy hozza jelenti, hogy az nézze meg szerencse, hogy az életben. ღ Prémium Alapanyag & Méret : A nyilatkozat fejdísz készült magas minőségű anyag, valamint üveg strassz, könnyű, rugalmas, szuper rugalmas, nem túl szorosan, olyan kényelmesen elég, hogy érintse meg, majd viselni minden nap.Hogy nézel ki, gyönyörű, elegáns, vonzó, mint egy hercegnő segíteni lesz a hangsúly a St. Patrick ' s Day party. ღ széles Körben Alkalmazás : szerencsésnek Érzem magam minden nap ezzel a csillogó sok szerencsét haj tartozék.Az ünnepi frizura bájos vagy Szent Patrik-Nap, Húsvét, Anyák-napja, Valentin-nap, Évforduló, Születésnap, Party, Bál, Karácsonyi, Tavaszi ünnep, nyáron strand, Eljegyzés, vagy bármilyen alkalomra.Tökéletes kiejtéssel, a szeretet, az Ír!. ღ Legjobb Értékesítés Szolgáltatás : Mindenki Ír Szent Patrik Nap.A gyönyörű strasszos haj karika ideális Szent Patrik napi ajándék nőknek, szeretteit, barátnője, felesége, lánya, nővérek vagy bármilyen különleges emberek, megmutatni, hogy a legnagyobb áldás, s érzelmek.Bármilyen probléma, csak bátran vegye fel velünk a visszatérítési vagy csere.Patrick Nap Strasszos Fejpánt - Prefektus Tartozék, Hogy Megfeleljen A Szezonális Motívumok a Nők, Lányok Ír Hairband műszaki adatok : Anyag : Kristály, Szövet.Csomag tartalma : 1 DB Szent Patrik Nap Hairbands. 100% - os ELÉGEDETTSÉG, VÁSÁRLÁS . Mi biztosít 100% - os elégedettség a szolgáltatás a vásárlás, ha bármilyen problémája van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, de mi megpróbáljuk a lehető legjobban megoldani a problémát, amíg nem teljesülnek.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

U/S Drk&Én Relax Szett 42 Méret Ea
  • Újszülött

U/S Drk&Én Relax Szett 42 Méret Ea

HUF 3058.20

Ez a következő generáció, a nemlúg légkondicionáló képletA nedvesség pecsét klímaberendezések feltölteni minden hajszálat, hihetetlen nedvesség az egészséges ragyog, de a g