• Újszülött
YEEPSYS Haj Íjak, a Lányok Apró Haj Klipek Haj Íj Csipeszt, a Lányok, Csecsemők, Kisgyermekek, Tinik Gyerekek, Nők Haj Tartozékok(F)

YEEPSYS Haj Íjak, a Lányok Apró Haj Klipek Haj Íj Csipeszt, a Lányok, Csecsemők, Kisgyermekek, Tinik Gyerekek, Nők Haj Tartozékok(F)

HUF 375.30
Készleten

Elérhetőség

【Erős Haj Klipek】Ezek a hajformázó klipek tartós, strapabíró, nem fakulnak könnyen, vagy húzza le, nem csúszik a haj könnyen, teszi őket világos, vonzóEzek a kényelmes, nem karcolja a fejbőrt. 【Könnyen Használható】Gyors haj megállapodás, a haj karom klipek visszatartani a haj tiszta, rendezett, távol az arcát, amikor nem a stílus, adja alkalmi, valamint a hivatalos stílus. 【Széles körben Alkalom】az egyszerű, divat, design, akkor is hordom, ha megy dolgozni vagy iskolába, sport, buli, szertartás, utazni, szórakozni.A hajformázó több bájos, szemet gyönyörködtető.Nagyon alkalmas a gyerekek, a tinédzserek, a lányokat, asszonyokat. 【Legújabb divat design】Az egyszerű design, divatos minták nem csak szépíteni a hajformázó, hanem jelölje ki a tökéletes arcvonásait, elérése egy elegáns, édes temperamentum, hogy több, bájos, romantikus.Ők is illeszkedik szinte bármilyen ruhát, a színe pedig haja színe egyezik, még többet is. 【Csodálatos Ajándék】Ez egy nagy ajándék, Karácsonyi ajándék, Halloween ajándék, születésnapi ajándék, vagy fél tudom.szintén kényelmes mindennapi használatra.kényelmes tárolás, valamint nagy, mint születésnapi ajándék, Karácsonyi ajándék, újévi ajándékot, vagy fél tudom. 【Erős Haj Klipek】Ezek a hajformázó klipek tartós, strapabíró, nem fakulnak könnyen, vagy húzza le, nem csúszik a haj könnyen, teszi őket világos, vonzó.Ezek a kényelmes, nem karcolja a fejbőrt.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Amscan 8400629 Hosszú Paróka Türkiz
  • Újszülött

Amscan 8400629 Hosszú Paróka Türkiz

HUF 0.33

Csomag tartalma : 2 db barna sideburn parókaEzek a sideburn paróka, egy méret.Illik a legtöbb tizenéves, mind a felnőttek.Ezek a sideburn paróka nagy disco felek, retro nézd, Hallowe