• Újszülött
Haj Dauer Rudak 15Pcs Electrci Haj Dauer Rudak hajcsat Roller 30Mm Haj Klipek Bilincs 110-220V Rugalmas Curling Rudak(Usa)

Haj Dauer Rudak 15Pcs Electrci Haj Dauer Rudak hajcsat Roller 30Mm Haj Klipek Bilincs 110-220V Rugalmas Curling Rudak(Usa)

HUF 3556.80
Készleten

Elérhetőség

▶ Nem károsítja haját : Ártalmatlan a haj, alacsony hőmérséklet beállítás, pontos hőmérséklet-szabályozásStabil zár haj fűtés, finoman engedje el a könnyű beállítást. ▶ Biztonságos használat : a hő-megőrzése, valamint anti-forró.A felszínen a haj cső készült hőálló műanyag, a belső készült kerámia fűtő elemek.Nem fogja égetni a kezét, vagy a haj a használat során. ▶ Hatékonyan létre a tökéletes frizura : állandó hőmérséklet frizura, tartós göndör haj.Egyszerűen hozzon létre egy elegáns megjelenés, valamint hozzá egy bájos kapcsolatot. ▶ Könnyű kezelhetőség : könnyen kezelhető, gyors fűtés 3 perc, a fűtés használ nagy hatásfokú fűtési anyagok.A Start-up utasításokat legyen egyszerű, intuitív, könnyen kezelhető időben. ▶ Állandó hőmérséklet : Lehet által közvetlenül működtetett kezét.Állandó hőmérséklet, továbbra is a fűtési több mint 15 perc. ▶ Nem károsítja haját : Ártalmatlan a haj, alacsony hőmérséklet beállítás, pontos hőmérséklet-szabályozás.Stabil zár haj fűtés, finoman engedje el a könnyű beállítást. ▶ Biztonságos használat : a hő-megőrzése, valamint anti-forró.A felszínen a haj cső készült hőálló műanyag, a belső készült kerámia fűtő elemek.Nem fogja égetni a kezét, vagy a haj a használat során. ▶ Hatékonyan létre a tökéletes frizura : állandó hőmérséklet frizura, tartós göndör haj.Egyszerűen hozzon létre egy elegáns megjelenés, valamint hozzá egy bájos kapcsolatot. ▶ Könnyű kezelhetőség : könnyen kezelhető, gyors fűtés 3 perc, a fűtés használ nagy hatásfokú fűtési anyagok.A Start-up utasításokat legyen egyszerű, intuitív, könnyen kezelhető időben. ▶ Állandó hőmérséklet : Lehet által közvetlenül működtetett kezét.Állandó hőmérséklet, továbbra is a fűtési több mint 15 perc.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Haj Dauer Rods Material : ABS Feszültség : 110-220 V Csatlakozó : US Plug Csomag Lista : 1 x Fogadó 15 x Haj Dauer Rod 15 x Rózsaszín hajcsat 1 x Kézikönyv Megjegyzés : Meg kell nyitni a fedelet, amikor a fűtés villamosenergia -, különben a haj henger lesz sérült, de a veszteséget, ezáltal terheli a vevőt.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Farok Comb Acél Pin HMBC-304
  • Újszülött

Farok Comb Acél Pin HMBC-304

HUF 2.00

Kézzel készült fésűt készült cellulózacetátNe hozzon létre a statika haja miatt, a nem kőolaj alapú anyag.Sima lekerekített fogak, amelyek nem fáj a fejbőrön, míg a fésül�