• Újszülött
USDA Bio Argán Olaj, 4oz, Tripla Extra Szűz Minőségű Marokkói Argán Olaj a Haj Növekedését. Bőrre, Szembe, & Körmök. Hidratáló.

USDA Bio Argán Olaj, 4oz, Tripla Extra Szűz Minőségű Marokkói Argán Olaj a Haj Növekedését. Bőrre, Szembe, & Körmök. Hidratáló.

HUF 2.00
Készleten

Elérhetőség

HITELES 100% - OS TISZTASÁGÚ ARGÁN OLAJTRIPLA EXTRA SZŰZ OSZTÁLY : A Marokkói argán olaj behozott közvetlenül Marokkó, üveg, az USA-ban, szóval ez tényleg egy argán olaj, Marokkó.Ez a szűretlen, valamint hidegen préselt a legjobb, legmagasabb minőségű olaj lehetséges.Nem csak szűz minőségű, de TRIPLA EXTRA SZŰZ osztály.Vigyázz a haja, mint, hogy vigyázzon a bőrt.Ne tegye az alacsony minőségű olajok az egyik legfontosabb része a test.HOZZA A HAJÁT, HOGY az ÉLET a JAVÍTÁSA, VALAMINT STRENGTENING SÉRÜLT HAJ : Argán olaj az egyik legjobb természetes megoldásokat, amikor a gondoskodó, a haj újra életre.Masszázs pár csepp a természetes haj olaj a fejbőr, a haj, tippek hagyjuk egy éjszakán át, majd öblítse le reggel.Kezdje a napot fényes, sima, erősebb haj!.NINCS TÖBB SZÁRAZ, SÉRÜLT, VAGY UNALMAS KINÉZETŰ HAJ : Használja a 2-3-szor egy héten, hogy a hajad a legjobb formában valaha.Ez egy nagy hajú szérum / haj olaj a göndör haj.Ha a haj olajos használata után (több közös szőke haj), akkor a legjobb, ha használni, mint egy argán olaj el légkondicionáló, majd mossa meg a haját, mielőtt elmegyünk.Adjunk HOZZÁ NÉHÁNY CSEPP A SAMPON, KONDICIONÁLÓ, VAGY KRÉMEK, HOGY FOKOZZA ŐKET : minden kedvenc termékek még jobb hozzáadásával csak pár csepp argán olaj őket.DIY projektek közé argán olaj haj, az egyenes vagy a göndör haj, vagy egyszerűen csak fokozza a meglévő szérumot kaptak egy csepp a Marokkói olaj a kedvenc olajok, hogy azonnal, hogy egy haja szérum száraz, sérült haj.Haj olaj a férfiak, mind a nők. ( Aceite para el Cabello ).TERMÉSZETESEN FELÜDÜLÉST, ILLETVE GYÓGYÍTANI A BŐR : Argán olaj ismert, hogy csökkenti a megjelenése burns, a striák, a finom vonalak, valamint a ráncok azáltal, hogy a bőr mély kondicionálás.Ez nem csak a haj hidratáló száraz haj sérült, de ez is csodát tesz a bőr, a köröm.Megfiatalítja az egész test egy egyszerű összetevő.Cserélje ki a Josie Maran olaj a miénk.Ugyanaz, az olaj, a jobb ár. 100% Tiszta, Hidegen Sajtolt Argan Olaj a Haj, Bőr, Körmök.Az egyik összetevő alatt összetevők.Hasonló Josie Maran is, aki az ihletet ehhez a termékhez.Argán olaj előnyök minden bőrtípusra szabályozásával, a termelés, a faggyú, ami pattanások.A használata segíthet csökkenteni a további kitörések is a különbség a száraz olaj területeken arcod.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

CHI Száraz Sampon, 7 oz
  • Újszülött

CHI Száraz Sampon, 7 oz

HUF 2.00

Egy sáv formula, amely elnyeli a felesleges olaj között mossaEz a száraz sampon felfrissíti a fejbőr között samponok, míg a keverést zökkenőmentesen be a haját.Hozzáadott text�