• Újszülött
3 Hordó hajsütővas Haj Inogjon hajsütővas Gyors Fűtés Kerámia Haj Inogjon Hajsütővas, 25mm Haj Curling Pálca (Rózsaszín)

3 Hordó hajsütővas Haj Inogjon hajsütővas Gyors Fűtés Kerámia Haj Inogjon Hajsütővas, 25mm Haj Curling Pálca (Rózsaszín)

HUF 0.33
Készleten

Elérhetőség

?Anyag Forró Eszközök hajsütővas : az anyag A hordó alumínium ötvözetA curling pálca ártalmatlan a haj, ha fűtés.A fogantyú csúszásmentes szilikon egyszerű, kényelmes használat. ?Meleg : Ez a 3 Hordó Inogjon Vas PTC fűtőberendezés, 30-as években gyors fűtés.Majd a hő akár max 410℉(210 ° c), a 60-as,Tökéletes alakításában/curling szakmai haj hullám, negatív ion hajápolás. ?Jellemzői hajsütővas : Ez a mély inogjon azt mutatja, hőmérséklet beállítása 176-410℉(80-210℃) ,lehetővé teszi, hogy válassza ki a megfelelő hőmérséklet szerint a hajad.Könnyen kap egy selymes hullám, a hosszú távú tökéletes szakmai stílus. ?360 fokos forgatható vezeték segítségével tartsa hajsütővas pálcát bármilyen szögben a legjobb hullám eredménye.Ez egy tökéletes ajándék Karácsonyra/Holiday/Születésnap/Valentin. ?A pálca hajsütővas alkalmas a hosszú, dús haj.Laza hullám alkalmas randi, buli, este, esküvő.Ezzel a hajjal curling pálca, akkor könnyen kap a szakmai hatások otthon, vagy utazás. ?Anyag Forró Eszközök hajsütővas : az anyag A hordó alumínium ötvözet.A curling pálca ártalmatlan a haj, ha fűtés.A fogantyú csúszásmentes szilikon egyszerű, kényelmes használat. ?Meleg : Ez a 3 Hordó Inogjon Vas PTC fűtőberendezés, 30-as években gyors fűtés.Majd a hő akár max 410℉(210 ° c), a 60-as,Tökéletes alakításában/curling szakmai haj hullám, negatív ion hajápolás. ?Jellemzői hajsütővas : Ez a mély inogjon azt mutatja, hőmérséklet beállítása 176-410℉(80-210℃) ,lehetővé teszi, hogy válassza ki a megfelelő hőmérséklet szerint a hajad.Könnyen kap egy selymes hullám, a hosszú távú tökéletes szakmai stílus. ?360 fokos forgatható vezeték segítségével tartsa hajsütővas pálcát bármilyen szögben a legjobb hullám eredménye.Ez egy tökéletes ajándék Karácsonyra/Holiday/Születésnap/Valentin. ?A pálca hajsütővas alkalmas a hosszú, dús haj.Laza hullám alkalmas randi, buli, este, esküvő.Ezzel a hajjal curling pálca, akkor könnyen kap a szakmai hatások otthon, vagy utazás.Haj hajsütővas 3 Hordó Pálca Hőmérséklet Állítható 1/4 fürtök (25mm) Haj Inogjon hajsütővas közepes hosszú Hajat a Hő Gyorsan Sokáig hajsütővas Haj Inogjon Forró Eszközök a Nők vagy a Lányok.A fűtött kerámia termel negatív töltésű ionok, hogy hozzon létre puha, csillogó hullámok nélkül, sima, fénylő.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked