• Újszülött
LUKSKISS Barokk Luxus Vintage Fekete Strasszos Fejpánt a Nők,Divattervező Bársony, Bélelt, Elegáns Fejpánt a Tánc, Buli,Eljegyzés,Ünnep.

LUKSKISS Barokk Luxus Vintage Fekete Strasszos Fejpánt a Nők,Divattervező Bársony, Bélelt, Elegáns Fejpánt a Tánc, Buli,Eljegyzés,Ünnep.

HUF 1.33
Készleten

Elérhetőség

♛【Divatos stílus】 : A felnőtt csipke heaadbans a nők számára készült a császárné minta alufelni, valamint strasszos ,a legforróbb elem 2021currently nagyon népszerűKönnyen fel -, illetve A Szülinapi Korona létrehoz egy azonnali legszebb haj stílust.bájos, finom kristály strassz , ami biztos, hogy nézel ki, mint egy hercegnő. ♛【Magas Minőségű Anyag】 : Tartós, Kiváló minőségű Alufelni, valamint Strasszos Hercegnő Korona Anti - rozsda Anti-allergiás a Biztonságos Visel.Strasszos Fejpánt Nézel ki, Divatos , Gyönyörű, Gyönyörű. ♛【Illeszkedik a legtöbb hajformázó】 : függetlenül attól, hogy a hosszú haj vagy a rövid haj, göndör vagy egyenes haj jól illeszkedik tiszta, elegáns alakja; nem kell aggódnia, hogy csúszik le, soha ne add, hogy a feje fáj, azt is, Hogy vigyázzon a haját, hogy megóvja a szél, függetlenül attól, hogy alkalmi kopás, vagy a ruha,a maga bájos. ♛【Tökéletes Különböző Alkalmakkor】 : Divat Hairbands könnyen lehet, hogy a nők, hogy hozzon létre egy finom frizura, Tökéletes esküvő, Halloween, 1920-as években jelmez, party,bál,szépségverseny,bankett, eljegyzés, fotózás vagy egyéb társadalmi események akarsz lenni, inkább bájos.Lehet illeszkedik bármilyen frizurák a preferenciák, mint fejtetőre fésült frizura, zsinór vagy hosszú haj. ★★★★★ Szállítási, illetve 100% - os Szolgáltatási Garancia : Küldött a raktárból, Töltse ki a szállítási idő a lehető leghamarabb.Biztosítunk 24 órás értékesítés utáni szolgáltatás, valamint a vissza, majd cserélje ki a politika könnyű.Ha bármilyen kérdése van,kérjük lépjen velünk kapcsolatba, biztosítunk egy-egy szolgáltatás, köszönöm a folyamatos támogatást.CSOMAG : 1db luxus fejpánt, amely egyezik a napi rajta, így több bájos, elegáns party.MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAG : divat strasszos fejpánt a strassz, illetve szövet haj karika.BLING STRASSZOS DESIGN : Bling Bling kristály strassz-design teszi, hogy több különböző.Minden gyémánt fejpánt, kézzel készített,úgy néz ki, majd érintse meg a luxus.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Rucci Tripla Hordó Habozik, Rose Gold
  • Újszülött

Rucci Tripla Hordó Habozik, Rose Gold

HUF 3.00

Természetes hatású Loknikat : Haj Inogjon 1 inch tripla hordó, a 3 hordó hajsütővas kerámia egy nagyszerű eszköz létrehozása természetes, elegáns kinézetű fürtök, hogy tegn

Kaba KABA Sampon de Cebolla
  • Újszülött

Kaba KABA Sampon de Cebolla

HUF 3.33

Egység szám típ: Fl OzEl Sampon de Cebolla Kaba limpia egy profundidad el cuero cabelludo, lo cual segíts egy que el crecimiento del cabello nincs se estanque y pueda darse con naturalid