• Újszülött
Yosoo Mesterséges Izzó, Hal, Oroszlán Világító Hamis Hal Akvárium, akvárium Úszó Dísz, Ragyogás Szimuláció Hal akvárium Dekoráció (Piros)

Yosoo Mesterséges Izzó, Hal, Oroszlán Világító Hamis Hal Akvárium, akvárium Úszó Dísz, Ragyogás Szimuláció Hal akvárium Dekoráció (Piros)

HUF 2.67
Készleten

Elérhetőség

Szeretné, hogy adjunk egy kis vitalitás, hogy a meglévő akvárium, valamint akarom, hogy vásároljon néhány díszítő táj vagy szimulációs állatok?Állapot : 100% Új Anyag : Szilikon.5 cm x 7,5 cm x 3 cm / 4.Csomag Súly : 33g.A mesterséges akváriumi halak készült minőségű szilikon anyag, puha.Gyönyörű tűzhal alakú, színes, gyönyörű.Amikor beteszed az akvárium, úgy lebegnek, mint az igazán hal.S hozzá élénk hangulatú, nyüzsgő, hogy az akvárium.Kérem, engedje meg, 0~1inch hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard. 【Világító Hal, Oroszlán】:A szilikon hal képes felvenni, természetes fény, vagy a fények este, ragyogó fény a sötétben. 【Színes, Gyönyörű】:Gyönyörű tűzhal alakú, színes, gyönyörű. 【Hozzá Szépség】 van : Ha be az akvárium, úgy lebegnek, mint az igazán hal.S hozzá élénk hangulatú, nyüzsgő, hogy az akvárium. 【4 Színben Kapható】 : https : 4 szín, mesterséges halak számára a választás, lehet választani őket, mint a csodálatos dekoráció. 【Kiváló Dekoráció】:Alkalmas mind a friss, sós vízben.Tökéletes akvárium, akvárium vagy otthon díszítésére. -Az új megérkezett szilikon tűzhal lehet a legjobb választás. -A szilikon hal képes felvenni a természetes fény, a nappali vagy a villanyt este, ragyogó kékes fény a sötétben. -Gyönyörű tűzhal alakú, színes, gyönyörű.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

CPR Vízi CITR 3 DX Kis Tartály Refugium
  • Újszülött

CPR Vízi CITR 3 DX Kis Tartály Refugium

HUF 2.33

Ez a CPR Vízi CITR 3 DX (Deluxe) KisTartály Refugium a legújabb verzió a CITR Refugiums, illetve a már frissített lereszeljük design, illetve 20% kal nagyobb az áramlásA CITR InTan