• Újszülött
Hüllő bőre Barlangok Nyírfa Kéreg Csomagtartóban Élőhelyek Dekoráció, Akvárium Dekoráció Fa Gyík Gekkók Kígyó, Pók Teknős Békák (Kicsi)

Hüllő bőre Barlangok Nyírfa Kéreg Csomagtartóban Élőhelyek Dekoráció, Akvárium Dekoráció Fa Gyík Gekkók Kígyó, Pók Teknős Békák (Kicsi)

HUF 1.67
Készleten

Elérhetőség

Letöltés ◆ farkas [egyedülálló Látvány] Hüllő bújik meg a barlangokat ívelt design tökéletes hüllők mászniPárosul mesterséges pozsgás növények, halak lehet úszni, gekkók,szakállas sárkány, sző ki, hogy védelmet, elrejtés, a többi, elrejteni, játszani, illetve tenyészt.Ez növeli a biztonságot, háziállat.Integrálható bármilyen típusú üveg. Letöltés ◆ farkas [hüllő Decor & Akvárium Dekoráció] Gyanta kéreg hüllő, valamint akvárium dekoráció ad a pet tankkal élénk megjelenés, ami megközelíti a dekoráció igazi fa kéreg a természetben.Biztosítja az érzés, a természetes környezet.A kéreg van barlang bejárására a könnyű hozzáférést a pet-play, hüllő elrejteni, kígyó elrejteni, csökkenti az értelemben a stressz.Nagyon alkalmas a leopárd gekkó tartály tartozékok. Letöltés ◆ farkas [Size & Meleg Tippek] három méret közül lehet választani S : 5.97 hüvelyk / M : 6.36 hüvelyk /L : 9.Mesterséges pozsgás növények méret : 5.Meleg Tipp : Tedd hideg vízbe áztassuk őket 10-15 percig, mielőtt azokat a tank. Letöltés ◆ farkas [biztonsági Anyag] A hüllő dekoráció gyantából készült, tartós.A textúra utánozza a természetes fa, kéreg, a vízi állatok, gyíkok, gekkók kígyók, pókok, imádni fogják.Rendelkezik egy nyaklevest, meg nyughelye.Ha ez a víz,akár a friss víz vagy sós víz,nem okoz kárt a vízi állatok, sem hoz létre semmilyen káros hatással a víz,nem fakulnak könnyen. Letöltés ◆ farkas[többcélú & Széles körű Alkalmazását & After-sales] Hoz egy egyedi misztikum, az a varázsa, hogy minden tele tank pet, így a tökéletes búvóhely, valamint a barlang a csiga, rák, harcos hal, közösségi halak, tengeri halak, gyíkok, gekkók, békát, békák, szalamandrák, vékony, gyíkok,kaméleonok,fa békát,gekkók,teknősök,teknősök,kígyók s más kisebb hüllők,kétéltűek.Ha bármilyen probléma a vásárlás, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba először adunk egy kielégítő megoldás. ✔ Hüllő élőhely dekoratív kéreg tökéletes kiegészítője egy gekkó feeder. ✔ Biztonságos az alapvető jellemzője, hogy a természetes üveg tartályokban. ✔ Anélkül, hogy egy biztonságos helyen aludni, hüllők, kétéltűek, majd könnyen válhat hangsúlyozta, amely hatással lehet a tevékenység, valamint az étvágy.Csökkenti a stressz vagy a szorongás. ✔ Rejtekhely is nyújt menedéket, majd egy hűvös, nedves terület, üvegeket,Adj neki egy kis magánélet.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked