• Újszülött
DOUBAO Tekercs Wc Papír tartó SUS-304 Rozsdamentes Acél Csiszolt Fürdőszobai Kiegészítők, Falra Szerelhető, Öntapadó (Fúrás)

DOUBAO Tekercs Wc Papír tartó SUS-304 Rozsdamentes Acél Csiszolt Fürdőszobai Kiegészítők, Falra Szerelhető, Öntapadó (Fúrás)

HUF 0.33
Készleten

Elérhetőség

【ANYAG】 : Válogatás a SUS-304 rozsdamentes acél Csiszolt, sima felület szinten le, biztosítva minőség, hosszú élettartam,Nem ROZSDA még a fürdőszobába nedves környezetben sokáig 【KÖNNYEN helyezze vissza】 : ÖNTAPADÓ - Erős non-fúrás ragasztó falra szerelhető kivitel, erős tapadású, valamint véd a víz.Fúrás nélkül, csak meghámozzuk, majd bottal, nem károsítja a falat, nagyon kényelmes de hasznos. ( Telepítés tipp : Alkalmas sima felületek, mint például kerámia, üveg, stb.Ellenőrizze a felületet a fal sima, száraz, tiszta, mielőtt bot.Csak 24 óra várakozás a felhasználás előtt.4 cm(Lásd a Dimenzió Rajz a részletekért.08 uncia / 144 g. 【STÍLUS】 : A Wc Papír tartó Fedél nélkül ment több hely.Ez az Erős, strapabíró, megfelelő súly teherbírás.pedig Elegáns Megjelenés, Jól Illeszkedik A Különböző Stílusok. 【FUNKCIÓ】 : Alkalmas a legtöbb wc-papír tekercs megvédeni a papírt, hogy vizes.A papír tekercs nem csúszik le. 【ANYAG】 : Válogatás a SUS-304 rozsdamentes acél Csiszolt, sima felület szinten le, biztosítva minőség, hosszú élettartam,Nem ROZSDA még a fürdőszobába nedves környezetben sokáig.【KÖNNYEN helyezze vissza】 : ÖNTAPADÓ - Erős non-fúrás ragasztó falra szerelhető kivitel, erős tapadású, valamint véd a víz.Fúrás nélkül, csak meghámozzuk, majd bottal, nem károsítja a falat, nagyon kényelmes de hasznos. ( Telepítés tipp : Alkalmas sima felületek, mint például kerámia, üveg, stb.Ellenőrizze a felületet a fal sima, száraz, tiszta, mielőtt bot.Csak 24 óra várakozás a felhasználás előtt.4 cm(Lásd a Dimenzió Rajz a részletekért.08 uncia / 144 g【STÍLUS】 : A Wc Papír tartó Fedél nélkül ment több hely.Ez az Erős, strapabíró, megfelelő súly teherbírás.pedig Elegáns Megjelenés, Jól Illeszkedik A Különböző Stílusok.【FUNKCIÓ】 : Alkalmas a legtöbb wc-papír tekercs megvédeni a papírt, hogy vizes.A papír tekercs nem csúszik le.4 cm Weight : https : 550 g / 1.21 lb Style : Contemporary Assembly módszer : Csavar assembly2. A színe különböző lehet az oka, hogy különböző jelenik meg.Kérlek, értsd meg.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked