• Újszülött
Yinpecly 10 Db Kabinet Gombok Természetes Fa nyéllel Gombok Retro Húzza a Dekoratív Fiókos Szekrény Klasszikus Bútor Fogantyúk, a rögzítő Csavarokat.

Yinpecly 10 Db Kabinet Gombok Természetes Fa nyéllel Gombok Retro Húzza a Dekoratív Fiókos Szekrény Klasszikus Bútor Fogantyúk, a rögzítő Csavarokat.

HUF 2.67
Készleten

Elérhetőség

【MÉRET】- 91 x 24mm / 3 【MAGAS MINŐSÉGŰ】-Készült, magas minőségű, tiszta, tömör fa, a felület már finomra csiszolt, amely úgy néz ki, természetes, nyugodt.Ad a házban egy frissesség érzés.Lesz egy kényelmes holding érzem, nem károsítják a kezét. 【TÖBBCÉLÚ】-lecserélni a régi kezeli, vagy, hogy illeszkedjen az új kabinet, tökéletes ajtók, bármilyen célra, például fiók ajtó, szekrény, ajtó, szekrény, ajtó, szekrény, ajtó, továbbá a szekrény komód fiókos szekrény szekrény, könyvespolc. 【SZUPER KÖNNYŰ TELEPÍTENI】-Egy lyuk, mindkét oldalon, csak fúrjon két lyukat a kabinet, majd át a csavart a hátsó fedélzeten, s szál szorosan a gombot.Dupla-lyuk telepítés teszi a fogantyú stabilabb, nem könnyű leesni. 【CSOMAG TARTALMA】-10db x Pull Gombok.Yinpecly Fa Nyéllel Leírás : 1. Egy egyszerű, praktikus, leggazdaságosabb módja annak, hogy díszítse egy elegáns szobában. Kezeli jön kiegészít-val M4x22mm rögzítő csavarokat.Alkalmas a 12-20mm vastag fa táblák.Kérjük, az intézkedés a vastagsága a fórumon, mielőtt megrendelését. Ezek a fogantyúk könnyen telepíthető.Az elegáns, praktikus, gazdaságos, a húzd meg kezelni a közelmúltban népszerű dekoráció. Minden kezelni szigorúan ellenőrzött, bevizsgált szállítás előtt, hogy győződjön meg arról, hogy a vásárló kapja meg őket, tökéletes állapotban.Termékleírás : Anyaga : Fa Szín : Fa Hang Felület Kezelés : Csiszolt Hossza : 91mm/ 3.58" Magasság : 24 mm/ 0.94" Lyuk Távolság : 64mm/ 2.52" Csavar Típusa : M4x22mm Csomag Tartalma : 10db x Fa nyéllel.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked