• Újszülött
Autós Kemping Kösd Le tapadókorong, Egyszerű Telepítés tapadókorong Kampó Napellenző Hajó Kemping Csapda Beltéri Kültéri(piros)

Autós Kemping Kösd Le tapadókorong, Egyszerű Telepítés tapadókorong Kampó Napellenző Hajó Kemping Csapda Beltéri Kültéri(piros)

HUF 8325.00
Készleten

Elérhetőség

Egyszerű telepítés, anti‑eső, gyors telepítés, nem könnyű leesni, erős, nagy teljesítményűA horog lehet forgatni 360 fokban, a heveder lehet törölni, illetve beállítani, fel-le.Lehet telepíteni, majd lebontani, mint használ, többször is használhatóak, illetve sok feltételek, mint például utazás, kempingezés.Nyomja meg a gombot, hogy állítsa be, húzza ki a levegőt a tapadókorong, valamint fokozza az adszorpciós erő.A horog erős, tartós, a tapadókorong vízálló, valamint vízhatlan.Szolgáltatás : 1. Lehet telepíteni, majd lebontani, mint használ, többször is használhatóak, illetve sok feltételek, mint például utazás, kempingezés. Egyszerű telepítés, anti‑eső, gyors telepítés, nem könnyű leesni, erős, nagy teljesítményű. Nyomja meg a gombot, hogy állítsa be, húzza ki a levegőt a tapadókorong, valamint fokozza az adszorpciós erő. A horog erős, tartós, a tapadókorong vízálló, valamint vízhatlan. A horog lehet forgatni 360 fokban, a heveder lehet törölni, illetve beállítani, fel-le.Specifikáció : Elem Típus : Tapadókorong Hook Material : ABSWeight : Kb.3 oz Quantity : 3 Pcs Product műszaki adatok : Kerek Csat 360 Rotation Product Használata : Szabadtéri Kemping Csomag Lista : 3 x tapadókorong Horog.

Az áru paraméterei

Item Type:
 Suction Cup Hook
Material:
ABS
Weight:
Approx. 150.0g/5.3oz
Quantity:
3Pcs
Product Specifications:
Round Buckle 360 Rotation
Product Use:
Outdoor Camping
Package List:
3 x Suction Cup Hook :

Jobban tetszik neked

4 (102mm) Egyenes Bár Húzza, 5% pkg
  • Újszülött

4 (102mm) Egyenes Bár Húzza, 5% pkg

HUF 1638.00

STÍL: Alkalmi kabinet húzza design hozzáad egy fesztelen báj a szobábanBEFEJEZÉS : Mély bronz sötét barnabe, egy semleges hangon meg nem is kiemeli.TARTÓS : Kialakított tartós f�