• Újszülött
XCNYKGL Ajtózár, 3-Jegyű Jelszót Kombinációs Zár Kilincs, Ajtó, Hálószoba, Szekrény, Fiók, Bútor, Szekrény, Ajtó Zár(Szín:Gyöngy, Ezüst)

XCNYKGL Ajtózár, 3-Jegyű Jelszót Kombinációs Zár Kilincs, Ajtó, Hálószoba, Szekrény, Fiók, Bútor, Szekrény, Ajtó Zár(Szín:Gyöngy, Ezüst)

HUF 1.67
Készleten

Elérhetőség

【Frissítés Gyártási】Ez a recodeable kombinációs zár zár hozzáteszi, 3-jegyű Jelszót, hogy az általános ajtó ajtózár zár, ami nagyban javítja a magánélet 【Erős, Tartós】Az ajtózár zár fémből cink alloyl, javítja a kopásállóság, keménység, valamint biztosítja, válassz az ellenállást a tartósság. 【Különböző Felhasználási】Alkalmas bármilyen dekorációs stílus, lehet teljesen integrált az eredeti dekoráció Osztály, egy egyszerű légkör.Ezt fel lehet használni a sok mindenféle ajtók, ablakok. 【Könnyen Telepíthető】erő, csavarhúzó, illetve gyakorlat, hogy a mount ez a retesz zár az ajtó keret ,fejezd be ajtózár reteszét telepítés kevesebb, mint 5 perc. 【100% - os Biztosított Vásárlás】intéztünk minőségi ellenőrök, hogy vizsgálja meg, majd ellenőrizze az egyes termék csomagolás előtt.Folyamatos fejlesztés, a felhasználói élményt a fő célkitűzése.Termék Részletek * Termék neve : https : Jelszó zár ajtó Fő anyagi : Cink ötvözet Termék color : Gyöngy, ezüst színű/ fényes fekete Hatály : https : Alkalmas minden típusú szoba ajtók, fürdőszobában, konyhában, ajtók, stb. * Állítsa A Saját Kombináció * Műveleti sorrend * 1. Lépés : Kezdeti jelszó 0-0-0, módosítsa a jelszót alapján a helyes jelszót. lépés : A csat van elhelyezve, fel-le, hogy használjon éles tárgyakat, hogy írja be a lyukba. lépés : Kapcsolja be a jelszót, kerék ellen a lyuk setthe kívánt számot, mint például 6-6-8 * 4. Lépés : a beállítás Után a szám, kiadja a gazdaság lyukat a beállítás sikeres * a Termék Leírása * A recodeable kombinációs zár kilincs kínál kényelem 1000 lehetséges kombinációk. * A legjobb reteszt a Szekrényben,Fiókban,Bútorok, stb. * A prémium fém anyag, annak biztosítására, hogy nem fog a rozsda, valamint a hosszú élettartamot is, a nedves környezet. * Megjegyzés * Amikor megpróbálja megakadályozni, hogy a gyermekek nyíló ajtók vagy szekrények, telepítheti ajtózár zár be magas pozíciót, így a gyerekek nem tudják érinteni.Kicsi, de tart az ajtót határozottan. * Őszintén invit, hogy használja ezt a kiváló minőségű zár az ajtó.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

81467 - Henger-Eltávolító Eszköz
  • Újszülött

81467 - Henger-Eltávolító Eszköz

HUF 0.67

2Pack Kwikset Eltávolító EszközKwikset HengerEltávolító 2Pack Kwikset Eltávolító Eszköz.Kwikset HengerEltávolító.Kwikset Henger Eltávolító Termék Leírás Kiemeli : Haszná