• Újszülött
YIDELAI Üveg Ajtó Ablak Kilincs, tapadókorong Kezelni, Megfelelő Fürdőszobai Tolóajtó, Szekrény, Ajtó, Terasz Tolóajtó, Zuhanyzó kapaszkodó.

YIDELAI Üveg Ajtó Ablak Kilincs, tapadókorong Kezelni, Megfelelő Fürdőszobai Tolóajtó, Szekrény, Ajtó, Terasz Tolóajtó, Zuhanyzó kapaszkodó.

HUF 1411.20
Készleten

Elérhetőség

♠Tapadókorong Kezelni készült kiváló minőségű ABS anyagból, erős, tartós, a szállító kapacitás, a 75 kg, amely egy erősebb adszorpciós kapacitás, mint a hagyományos tapadókorongok.A tapadókorong van egy vákuum zár gyűrű, amely hatékonyan megakadályozza a tapadókorong a felszabadító légnyomás miatt a feszültség, zárja be a vákuum határozottan. ♠Erős tapadókorong fogantyú falra szerelhető tapadókorong a korlátok, a zuhanyzó is található, tolóajtó kilincs, szilárd tapadókorongok a wc-k, fürdőszobák, a tapadókorongok a hűtő ajtaját fiókos szekrény kezeli, üveg ajtó, szekrény, nyomás alatti ragasztó kezeli, fürdőszoba, a korlátok, tapadókorong kezeli a zuhanyzó. ♠A masszív műanyag fogantyú, mivel a funkció alatt, a kéz nem csúszik még nedves körülmények között, amely biztonsági védelem a fürdőszoba, fürdőkád, illetve zuhanyzó.Megjegyzés : ne erőltesse a forgatás vagy szakadás a kilincset.Az a rész, amin a "NYÍLT" meg a "CLOSE" fent a rotary tapadókorong.Óramutató járásával megegyező van a zárolt állami, azaz a "zárt" állam. ♠Könnyen telepíthető, illetve távolítsa el, nem kell, hogy használja az eszközök telepítése, illetve a törlés lehetőséget.Ez a könnyű, kompakt, így lehet, vigye magával, amikor utazik, de könnyen telepíthető egy hotel szobában, vagy vendégszoba, fürdőszoba, valamint vinni, ahogy kell, csak nyomja meg a rögzítő reteszt le, hogy rögzítse a Flip felfelé.A karfa lehet szilárdan rögzített bármely sima, nem porózus felületen. ♠Hordozható támogatás kezelni, tapadókorong vákuum nyomás biztosítja super grip, kényelmesebb, hogy nyissa meg a tolóajtók/windows.Használható bármilyen sima felületre, lyukak nélkül.Ez csak akkor telepíthető bármilyen sima, lapos felületű, beleértve a csempe, üveg, fém, műanyag, stb.Megjegyzés : ne használjon durva vagy egyenetlen felületen! ! !Ez a termék nem egy szakmai megragad, bár nem viseli túl nagy a súly.A tapadókorong megragad bár jobban fel lehetne használni, mint egy útmutató, vagy kezelni a nyitó fiókok/hűtőszekrények, stb. inkább, mint egy támogató eszköz. ♠Tapadókorong Kezelni készült kiváló minőségű ABS anyagból, erős, tartós, a szállító kapacitás, a 7.5 kg, amely egy erősebb adszorpciós kapacitás, mint a hagyományos tapadókorongok.A tapadókorong van egy vákuum zár gyűrű, amely hatékonyan megakadályozza a tapadókorong a felszabadító légnyomás miatt a feszültség, zárja be a vákuum határozottan.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Wc Papír Adagoló,(2) Tekercs,Műanyag
  • Újszülött

Wc Papír Adagoló,(2) Tekercs,Műanyag

HUF 1.67

✔️Adagoló Termék Csoportosítása : Wc Papír Adagoló ✔️Roll Kapacitás : (2) Tekercs ✔️Adagoló Anyaga : Műanyag ✔️Anyaga : Műanyag ✔️WcPapír Típusa : Standard Ma

LATICRETE Miniszterelnök-N-Bond 1 Liter
  • Újszülött

LATICRETE Miniszterelnök-N-Bond 1 Liter

HUF 6295.50

Nőtt a kötvény a habarcs alkalmazásokLATICRETE MINISZTERELNÖKNBOND egy sokoldalú, felhasználásra kész, egységes kabát, alacsony VOC primer célja, hogy fokozza a tapadást az akna