• Újszülött
TJLMZ Fejjel Lefelé Arcát Törölközőt Box - Konyha, Fürdőszoba Falra Szerelt Szövet Doboz Többcélú Wc Tálca Egyszerű Tálca (Szín : Szürke)

TJLMZ Fejjel Lefelé Arcát Törölközőt Box - Konyha, Fürdőszoba Falra Szerelt Szövet Doboz Többcélú Wc Tálca Egyszerű Tálca (Szín : Szürke)

HUF 3654.00
Készleten

Elérhetőség

★Anyag : ABS ★Méret : Kapcsolatban 19*13*8. ★kiváló minőségű anyagból. ★Hordozható papír helyett könnyen nyitható. ★Humanizált export, sima papír, etetés, széles körben használják a papír. ★Méret : Kapcsolatban 19*13*8. ★kiváló minőségű anyagból. ★Hordozható papír helyett könnyen nyitható. ★Humanizált export, sima papír, etetés, széles körben használják a papír.Könnyű telepítés A drága az idő, így nem akarom elpazarolni tölteni a drága időt fúrás, kalapálás be a falat.Telepítése a Szívó Fali Rack egy egyszerű, gyors folyamat, Távolítsa el a csomagolást Alaposan tisztítsa le a felületet Kínálnak a lapos gumi alap, hogy a felületet, majd távolítsa el a levegőt.Helyezze a fém része a tapadókorong Csavarja el a gombot az óramutató járásával megegyező irányba, hogy vonja vissza levegő zár, amíg szűk.JÓL NÉZ ki Jellemzők : - Mikor ül a wc-n, könnyedén vegye fel a telefont, vagy más jelentéktelen tételeket.Ideális hálószoba, fürdőszoba, wc. - Alkalmas csempe, fa, műanyag, illetve üveg.Ellenőrizze, hogy a wc-papír távol a falon roll simán. - A papírtörlő adagoló képes tárolni papírtörlő.A wc-papír tartó csökkentheti a szennyest a fürdőszoba megoldani a tárolási problémák.Méret : Kapcsolatban 19*13*8.5 cm-es kiváló minőségű anyagból.Hordozható papír helyett könnyen nyitható.Humanizált export, sima papír, etetés, széles körben használják a papír.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked