• Újszülött
Shirayuki Japán Konyha Ruhával Alapvető Fehér. Készült Rakott Finom szövésű Ruhával. Étel Törölje, Táblázat Törölje, Kézzel Törölje.

Shirayuki Japán Konyha Ruhával Alapvető Fehér. Készült Rakott Finom szövésű Ruhával. Étel Törölje, Táblázat Törölje, Kézzel Törölje.

HUF 765.00
Készleten

Elérhetőség

50% Pamut, 50% MűselyemMéret : 12 x 14 hüvelyk (30 x 35 cm-es).A Legmagasabb Minőségi.Magas minőségű, többrétegű, finom szövésű ruhával segítségével 100% - ban természetes anyagok.Kézzel Nara, az ősi főváros, Japán.Mi csak a legjobb burgonyakeményítő a Kagoshima, hogy segítsen megőrizni a formáját.Kézi mosás, meleg víz használat előtt távolítsa el a felesleges keményítő.Népszerű konyha ruhával Japánban, mint a konyha & asztal ágynemű, kéz, ruha, étel, ruhák, konyha, ruha mosás, többcélú konyha haza ruhát.Tartós, Hosszú Élettartamú Lélegző, erősen nedvszívó, gyors száradás.Puha, kényelmes, mégis erős ahhoz, hogy akár napi használatra.Minél többet használja, annál jobban működnek.Puha tapintású, nem károsítja A Bőr Nyugi lesz, puhább, minden használat.Nagyszerű emberek, érzékeny bőr, gyerekek egyaránt.Különleges, puha, érzem.Minél többet használja, annál lágyabb lesz könnyebb, hogy az emberek gyenge teljesítmény.Környezetbarát, Újrahasznosítható.Ellenáll a foltok, a szag, ami ideálissá teszi őket a hosszú távú használatra.Legyen a konyha is az Eco-barátságosabb, ahelyett, hogy egyszeri használat papírtörlő.Rendelkezésre álló számos formatervezési minták, mint a "Négy Évszak Sorozat a Japán", hogy gyönyörűen festett Kacho Fugetsu ebben az országban a gazdag érzelmek, a "Modern Sorozat, a" hogy érzi magát, kedves, a "Történet Sorozat" ábrázolja, hogy az emberek emlékezetes történeteket, érzelem, humor.Ezen kívül vannak még a "Japán Szépség Sorozat" arra összpontosít, hogy a hagyományos mesterségek, valamint a szépség egyedi Japánba, majd "Együtt Sorozat" létre a különböző márkák, írók.Válaszd ki a kedvenced!.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Zippo Evangelion Design REI
  • Újszülött

Zippo Evangelion Design REI

HUF 1.33

Után gyártott, az Egyesült Államokban, amely a feldolgozott JapánbanÉlettartam Garancia a Zippo.Stabil konstrukció, szélálló láng.Újratölthető egy életen át használja; ková

Ikea LILLNAGGEN Zuhany kés
  • Újszülött

Ikea LILLNAGGEN Zuhany kés

HUF 0.67

Hossza : 7 7 / 8 " Szélesség : 10 ", Hossz : 20 cm Szélesség : 25Használhatja a kés mind a windows, mind a zuhany felületek.Fogantyú : Polipropilén Penge : Szintetikgumi, Alumínium