• Újszülött
VR Szemüveggel Szilikon Tartozékok Készlet, VR Szilikon Maszk, VR Szemüveggel Maszkot Tartozékok, Védő lencsevédő,(Szürke)

VR Szemüveggel Szilikon Tartozékok Készlet, VR Szilikon Maszk, VR Szemüveggel Maszkot Tartozékok, Védő lencsevédő,(Szürke)

HUF 1530.00
Készleten

Elérhetőség

JÓ hőelvezetés : Megvédeni a fejhallgató a karcolásoktól, ütésektől, kosz, vagy más balesetAz üreges design több, lélegző, de nincs szükség arra, hogy a blokk minden nyílás a készülék, biztosítva a zavartalan hőelvezetés a játék során.NINCS JEL ZÁROLÁS : a textúra A védő héj növeli a súrlódást biztosít a jobb tapadást, tartós, csúszásmentes, valamint az izzadság ellen.A nyitó design a borítón a szilikon biztosítja, hogy a jel nem blokkolt, nem zavarja semmilyen funkciót, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a móka-val-a család és a barátok.SPECIÁLISAN : Ezt a rendkívül költség-hatékony kiegészítő kifejezetten a Quest 2. Míg így, hogy a jobb játékélmény, azt is védi a készüléket a hatások, karcolások dob.Egy csodálatos ajándék, a barátaim, a családom, akik szeretnek játszani VR games.Környezetbarát : Használata kiváló minőségű környezetbarát szilikagél, amely biztonságos, higiénikus, valamint bőrbarát.Az nem szivárgás-design lehet, hogy egy kényelmes VR játékélményt.A nyílás mindkét oldalán a szilikon célja, rugalmasan, amely alkalmas arra, hogy a felhasználók viselni.Szolgáltatás : 1. SPECIÁLISAN : Ezt a rendkívül költség-hatékony kiegészítő kifejezetten a Quest 2. Míg így, hogy a jobb játékélmény, azt is védi a készüléket a hatások, karcolások dob.Egy csodálatos ajándék, a barátaim, a családom, akik szeretnek játszani VR games. Környezetbarát : Használata kiváló minőségű környezetbarát szilikagél, amely biztonságos, higiénikus, valamint bőrbarát.Az nem szivárgás-design lehet, hogy egy kényelmes VR játékélményt.A nyílás mindkét oldalán a szilikon célja, rugalmasan, amely alkalmas arra, hogy a felhasználók viselni. JÓ hőelvezetés : Megvédeni a fejhallgató a karcolásoktól, ütésektől, kosz, vagy más baleset.Az üreges design több, lélegző, de nincs szükség arra, hogy a blokk minden nyílás a készülék, biztosítva a zavartalan hőelvezetés a játék során. NINCS JEL ZÁROLÁS : a textúra A védő héj növeli a súrlódást biztosít a jobb tapadást, tartós, csúszásmentes, valamint az izzadság ellen.A nyitó design a borítón a szilikon biztosítja, hogy a jel nem blokkolt, nem zavarja semmilyen funkciót, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a móka-val-a család és a barátok. TELJES VÉDELEM : A védő objektívvédőt ad átfogó védelmet a Quest 2 lencsék a karcolásoktól.

Az áru paraméterei

Item Type:
VR Glasses Silicone Accessories Set
Material:
Silicone
Type:
Host protective cover, face mask, handle kit, touch controller handle cover, thumb stick cap, lens protective cover, cleaning cloth.
Applicable Model:
Suitable for Quest 2
Package List:
1 x Host Protective Cover:
1 x Face M:

Jobban tetszik neked